Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
PEPITO
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

NÁŠ RECEPTÁŘ


Odkaz na recept číslo

- je uvedeno v závorce před názvem skupiny
ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
VENIKA --- 23:50:15 30.6.2013
KEMENTARI: sic se mi nezobrazuje, co Machalik nutne musi vyrabet, ale okurkovej kupujem tenhle http://bartida.multibrands.cz/sirup/giffard-cucumber-1-0l-okurkovy-sirup,6010071.html a spokojenost. Monin ve mne nevzbuzuje duveru.
WILDENBURY_SQ --- 22:18:13 30.6.2013
???: (Jinak negativno vnasis casto a leckde, berlicek "nechci neco, ale delam to.." netreba, sestimsmiř :))
WILDENBURY_SQ --- 22:16:30 30.6.2013
???: Whatever, mne chutnaj. (Vazne jsi ochutnal vsechny?) + Ano, spoustu sirupu si delam sam, protoze mi prijde, ze je umim nejlip. Viz bez, mata, lipa, tuzemske ovoce, chilli..... A makadamovej sirup mi proste chutna nejvic od Monina, doma si na nej netroufnu.
??? --- 22:13:08 30.6.2013
WILDENBURY_SQ: Nechci sem vnášet nějaké negativno, ale všechny Moniny mi přijdou strašný. Strašný! Barmanské sirupy nejhrubšího zrna.
??? --- 21:48:54 30.6.2013
???: tak krém právě dojeden, drahý dotáhl z domoviny košík lišek, risotto bylo v plánu na zejtra, musim skočit pro víno, tak jsem nevěděla, co s nima dneska... a dost dobrý :-)
WILDENBURY_SQ --- 21:40:03 30.6.2013
KEMENTARI: Proste napises do googlu "okurkovy sirup monin" (nebo jinou preferovanou znacku, neznam, s moninem jsem spokojen), to ti vyplivne tohle...

http://www.heureka.cz/?h[fraze]=Monin+Okurkov%C3%BD+sirup

Tam si vyberes e-shop a nechas si ho poslat domu. Nebo... Jak to myslis?
KEMENTARI --- 21:34:49 30.6.2013
???: Neštvi mě. :) Já to zas tak nehrotím, vyrábím jenom to, na co moc vybavení nepotřebuju.
Ostatně, kde se dá dobře koupit okurkový sirup? Do Makra se nemám jak dostat, na internetu nacházím samé velkoobchody a v Praze ne a ne natrefit...
??? --- 21:32:59 30.6.2013
KEMENTARI: A co teprve vsechny ty chlasty... giny, vodky, vermuty, horcaky... a citrusy... a sklenice... a shakery... a kbeliky ledu... Je to bes.
BRUKEV --- 21:07:39 30.6.2013
Skorotchán dovez z balkánu pršut. Jak ho tu uchovat? Zatím se zavěsil v pergole na trám, vítr tam fouká, vlhko tam není, postupně se ukrajuje. Je toho cca 7kg.
KEMENTARI --- 21:02:40 30.6.2013
???: Vole nedík, teď musím do krámu pro perlivou vodu, abych si to taky vyrobila...