Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
PEPITO
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

NÁŠ RECEPTÁŘ


Odkaz na recept číslo

- je uvedeno v závorce před názvem skupiny
ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
WOJTYLA --- 21:44:09 31.3.2013
BONEMINA: no to s tim prehnutim me taky napadlo...
BONEMINA --- 21:30:16 31.3.2013
WOJTYLA: Základ je válet, válet a když už to nejde, tak pár minut počkat a pak zase válet, aby to bylo fakt do tenka. Chce to s citem, jako tažený štrůdl. Pokud se ti nedaří rozvalovat zároveň těsto i s náplní, někteří gruzínci připouští i "ojeb", že těsto rozválíš na teňoučkou placku, sýrovou směs naneseš na půlku, přehneš a pevně zamotáš okraje.
BRUKEV --- 19:32:04 31.3.2013
???: náš zajíc je na hezkou dvojku.

Na minimu sádla jsem popustil nudličky slaniny, pak dal mrkev a pak cibuli. Orestoval.
Dal kusy zajíce, osmahnul ze všech stran. Podlil vodou, nasolil, napepřil, nakmínoval, dal do trouby na nízkou teplotu, nechal péct.
Pak zjistil, že se mi zastavily hodiny na čase 16:07.
Takže jsem zajíce neplánovaně táhnul na spodní hodnotě prastaré plynové trouby cca 3? hodiny, Nakonec zvednul teplotu a bez poklice dodělal pár minut.

Zajíc byl starší kus, pekl se dýl, než bylo v plánu, ale slušný výsledek. Je znát, že je sušší, ale nijak přehnaně. Na to, že je to první pokus, tak dobrý.
SA_KRA_ --- 19:25:58 31.3.2013
WOJTYLA: mozna na to dupnout? netusim, promin, my to pekli s gruzincema tak jsme to meli jak z pohadky.
WOJTYLA --- 19:09:58 31.3.2013
SA_KRA_: málo sejra moc těsta moc mi to vyběhlo uprostřed...nemáš návod jak z toho udělat stejnoměrnou placku?
SA_KRA_ --- 17:51:11 31.3.2013
WOJTYLA: dej echo, pekla sem je na gruzinskou party povedly a byla to pro me docela makacka.
WOJTYLA --- 16:56:52 31.3.2013
tak už kyne těsto na chačapuri podle cuketky...
??? --- 14:11:26 31.3.2013
BRUKEV: Dej pak vědět, jak dopadlo, můj zajít byl průser.
??? --- 12:10:23 31.3.2013
???: Rozřezanou na tu větší, tu menší kusy, na 180-200, dokud se neobjeví hnědé kousky.
??? --- 12:01:40 31.3.2013
Snažím se filtrovat, jak to jen jde, ale asi už to zapadlo v historii... Jak dlouho a na kolik pečete dýni před tím, než jí frknete do polívky?