Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
PEPITO
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

NÁŠ RECEPTÁŘ


Odkaz na recept číslo

- je uvedeno v závorce před názvem skupiny
ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
PEPITO --- 21:23:21 20.7.2017
AIJA: Bez zavaření. Olej zamezí přístupu vzduchu. Má to v chladu vydržet až 3 měsíce, ale u nás těch 5-6 litrů vydrželo maximálně 3 neděle, protože to všem chutnalo...
DEVIL --- 4:31:58 20.7.2017
AIJA: jj tam to konzervujes tou soli
AIJA --- 17:54:42 19.7.2017
PEPITO:
A jen tak bez zavaření?
PEPITO --- 13:59:59 19.7.2017
AIJA: Uzené cejny jsme nakládali do sklenic: Maso se obralo, osolilo, nepatrně okořenilo a postupně ukládalo do sklenic. 2 cm ryby, vrstva cibule na kolečka, vrstva ryby, cibule atd...Plná sklenice se zalila olejem.
AIJA --- 10:41:25 19.7.2017
Mám lavor uzených ryb. Část jsem klasicky zavařila...olej, nové koření, pepř, boblist...M8te někdo nějaký vyzkoušený recept pro delší uchování?
PEPITO --- 10:11:20 18.7.2017
Troll není THEODORT ale MANHOU = HOUMAN
THEODORT --- 22:14:02 17.7.2017
REONA: vsak se koukni na me odpovedi ;)
REONA --- 22:13:08 17.7.2017
THEODORT: troll
THEODORT --- 21:32:37 17.7.2017
MANHOU: hrnek je zhruba.. hrnek, tak nejak klasicky velkej, ani malej, ani obrovskej.

cizrnu namacet zhruba od 0 minut do pres noc, dle zvyku a podle toho upravit dobu vareni, cim kratsi dobu se namaci, na tim mensi plamen se pak vari

namocene orechy jsou namocene orechy, zhruba pres noc

prasek do peciva nebo suseny kvasnice nebo udelat kvasek. pokud nevis tak je to asi jedno
??? --- 22:58:41 14.7.2017
E_D: díky za tip! chtěla jsem ale něco svezejsiho, takže dve cukiny na pulkolecka, zasypany cibuli a cesnekem nahrubo, zality oliv olejem, citronem, soli, pepřem a zaatarem, upeceny, pak nastrouhanej Balkán, dobrý rajčata na kostky a jarní petrzelka, trochu dochutit a vymalováno, zmizelo to hned.