Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
PEPITO
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

NÁŠ RECEPTÁŘ


Odkaz na recept číslo

- je uvedeno v závorce před názvem skupiny
ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
SOFIJKA --- 10:31:31 24.1.2017
KURE: jasně, neni to zas tak moc, ale v běžnym provozu to nestihnu využít, tak bych to ráda zpracovala nějak zajímavěji.
DEVIL: díky za tipy.
DEVIL --- 2:03:31 24.1.2017
SOFIJKA: jsou dve uplne jednoduchy veci. naslano ci nasladko. udelej citronovou sul http://www.popsugar.com/food/Flavored-Salt-Recipes-20854513
coz je uplne jednoduchy a efektni. nasypes to treba pak na kure nebo na rybu
nebo udelej kandovany citrony. navod viz https://www.youtube.com/watch?v=Jf8CSurANUk.
kandovanejma citronama pak zdobis sladky veci, nebo nastrouhas pri peceni do testa
oboji vydrzi mega dlouho
KURE --- 22:50:41 23.1.2017
SOFIJKA: jednoho kila? lol
udelej si citronadu, to mas tak na petflasku, max dve. nebo caj s citronem.
SOFIJKA --- 20:40:20 23.1.2017
poradíte, do čeho spotřebovat co nejvíc z kila (chemicky ošetřených) citrónů najednou? zmrazit a vyhodit?
SWIST --- 8:17:08 22.1.2017
Zdravim. Nemáte někdo po ruce sadu receptů do jednoho hrnce / woku? Ideálně něco ne extra nákladného. Budu teď pár měsíců na firemním bytě kde není prakticky žádné nádobí.. :D
MOUNTBATTEN --- 10:12:42 15.1.2017
MOUNTBATTEN: pardon,zila jsem v tom,ze se odkaz prilozil: https://dadala.hyperlinx.cz/pol/polr0190.html
MOUNTBATTEN --- 13:58:09 14.1.2017
BEBEBE: saltibarsciai! v lete idealni, ale delavam to i v zime (bez cerstve jarni cibulky:-) )
MIST --- 5:05:05 14.1.2017
EDERA: rozdelila jsem tu plec na dva kusy a z casti jsem delala tohle (misto cibulky a fiku jsem dala jen mrkev a meli jsme to s bramborovou kasi). Tak, jak veprove s mrkvi nemusim, tak tohle teda muzu a budu definitivne opakovat.

Bourbon Honey Braised Pork Shoulder
Bourbon Honey Braised Pork Shoulder
http://waitingonmartha.com/bourbon-honey-braised-pork-shoulder/


PETATA: dobry to bylo, to taky jeste nekdy zopakuji
??? --- 14:02:26 13.1.2017
???: moje repny rizoto je bez zmrzliny, se zmrzlinou je gazpacho z cervenyho zeli :-D
BEBEBE --- 13:02:58 13.1.2017
FITH: Takze variace na carpaccio, to je prece uplna klasika :) Ja jsem hledala spis tipy na neco netradicniho. Dik vsem, uz mam tipu az az.