Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
PEPITO
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

NÁŠ RECEPTÁŘ


Odkaz na recept číslo

- je uvedeno v závorce před názvem skupiny
ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
??? --- 19:53:47 25.3.2017
SLEEPLESS8: tak musíš do toho nasypat cukr, ale pak se určitě dá udělat i medvědovice.
AIJA --- 16:35:56 25.3.2017
SLEEPLESS8:
To zkus!:-)
Pak dej vědět...
SLEEPLESS8 --- 4:18:09 25.3.2017
a da se to vypalit?
??? --- 15:49:29 24.3.2017
Kdyby se někdo ptal, tak se samozřejmě dá zkvasit. Třeba to kimči je fakt dobrý.

A dá se to zkvasit?: Medvědí česnek
http://zkvaseno.blogspot.cz/2015/04/medvedi-cesnek.html
VSICHNIMAME --- 13:04:56 24.3.2017
ANNNA: sušením se bohužel hlavně ztratí ta jeho skvělá chuť i vůně. V sezóně z něj dělám "špenát", polévku, přidávám všude tam, kam dávám zelené (omelety, zapečené brambory, tvarohové pomazánky, nádivka...). Jako pesto ho úspěšně mrazím.
STB23 --- 22:54:14 23.3.2017
ANNNA: doporucuju na medvedi cesnek vyrazit do Podebrad. Zrovna roste a je toho tady spousta.
BONEMINA --- 21:29:22 23.3.2017
ANNNA: Máslo i pesto mám samozřejmě už hotové :) Sušený mi nepřišel nic moc.
ANNNA --- 10:47:57 22.3.2017
BONEMINA: Mít medvědího česneku pole, dělám bylinkové máslo a pesto... Údajně se dá celkem úspěšně i sušit.
PETATA --- 7:47:18 22.3.2017
MIKKADO: sesypu do sklenicky od okurek a priste opet pouziji
mam ji uz nekolik let (cca 7)
BONEMINA --- 22:05:23 21.3.2017
Medvědí česnek opět tu. Za poslední roky se u našich nějak přemnožil, tak přemýšlím, jak využít cibulky, ať ti trifidi neobsadí celou zahradu. Máte někdo nějaký tip, prosím?