Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
PEPITO
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
??? --- 20:45:54 15.10.2019
Vsem moc dekuji, zitra se dukladneji na odpovedi podivam a neco vyberu.
87HIGHFLYER --- 16:53:41 15.10.2019
???: Zeleninový lazane. Před použitím upéct nebo ugrilovat osolený a popepreny platky
HARLOT --- 14:18:15 15.10.2019
???: Nejlepší je vydlabat, posolit, naplnit masovou směsí a zapéct. A nebo nakrájet na dlouhé plátky a použít do musaky místo brambory.
AIJA --- 13:30:11 15.10.2019
QUANTI:
Nebyl to maďarský perkelt?
PETATA --- 12:23:21 15.10.2019
???: nekolikrat za leto z techto obru delame cuketovou topinkovou pomazanku a zavarujeme :)
nebo slane kolace jako "dratenik" a nebo podle Vanka
ANNNA --- 10:18:36 15.10.2019
???: Případně nastrouhat do nějaké sladké buchty.
APRILMOUSE --- 10:12:56 15.10.2019
MOODYCAT: já dneska jdu zbytek dýnovýho pyré zapracovat do máslových sušenek, tam je ta barva pak úplně v pohodě :D
QUANTI --- 8:40:23 15.10.2019
HARLOT: ideologicky asi víceméně ano, ale mám dojem, že ten konkrétní recept byl ještě trochu jiný. Ale tak přinejhorším zkusím kaťák, no :D
MOODYCAT --- 7:47:10 15.10.2019
???: My doma tradicne tyhle monstra hazeli do trojobalu, defacto to bylo nejoblibenejsi jidlo, co jsem mivala u babicky.