Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
PEPITO
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
SARAJ --- 10:40:35 17.11.2018
RUTHLESS: ja jo, krouhani - relax:) Delala jsem min tyden cervene. Cibulka, maslo, cukr - karamelizovat, zeli, skorice..a pulku bileho zase muz pouzil na luxusni coleslaw. Slava zeli!
??? --- 11:38:42 16.11.2018
RUTHLESS: Nikdy jsem to zatim nezkousela. Zeli delam minimalne.
??? --- 7:44:11 16.11.2018
??? --- 14:14:09 15.11.2018
???: tak to moravské, co znám já, si teda doma fakt nevařím. Čerstvá hlávka udušená do bezvědomí až téměř do rozvaření a ještě zahuštěná jíškou. Dělá se to tak na Hané a děkuji, nechci :-)
??? --- 13:54:00 15.11.2018
???: pak je ještě moravský, z čerstvého zelí, zahuštěné strouhanou bramborou a bez octa.
když se jednou za pár let hecnu a dělám kachnu s dvojíma knedlíkama, tak k tomu dělávám i dvojí zelí - jedno české z kysaného a druhé moravské :-)
??? --- 13:41:10 15.11.2018
RUTHLESS: z čerstvýho taky.

Nakrájet, povařit v osolený vodě. Udělat cibuli, zelí do toho, trochu octa, aby se z ošklivého modrého stalo zase červeným, sůl, pepř, kmín, cukr, podlít a nechat dusit.
RUTHLESS --- 13:30:10 15.11.2018
fakt to nedelate z cerstvyho?
??? --- 12:56:41 15.11.2018
???: A slazeny medem.
??? --- 12:56:22 15.11.2018
???: Jak pisu niz. Hodne zahusteny.
??? --- 12:35:30 15.11.2018
???: máslo/sádlo, cibule, kmín, víno dle barvy zelí, trocha cukru když je třeba..