Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
KAFE - Jak na něj, názory, rady a porady triky - závislost?
SAP





*





odkazy






- jak na kávu

- cuketka

- home - barista




*


Kafe roku není:

*

JACOBS
*





Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
KEMPES --- 10:39:37 30.9.2013
TABBY: pripadne tuto: KEMPES (druha cast prispevku)
SNORRY --- 10:22:50 30.9.2013
PRDELMRDEL: Nejvíc! Vzhledem k tomu, že se jedná o pražírny jako hranatý mlýn (SquareMill-e), tak si řikám, že se pani musela přepsat i v té Middle Europe, což nedává žádný smysl, a myslela Middle Earth! Docela by mě pak zajímalo, jestli praží světlejc hobiti nebo elfové..
TABBY --- 9:20:28 30.9.2013
KURE: Dik za tip. Poslouzis i nejakym pricetnym navodem (staci odkaz) jak na to, aby byl vysledek pitelny? Nejak po tom zazitku se spalenou moka konvickou z minuleho tydne nemam uplne naladu na experimenty...
KURE --- 7:17:31 30.9.2013
TABBY: skus si uvarit kafe do džezvy :) (misto džezvy poslouží jakýkoliv dost vysoký kastrolek.)
PRDELMRDEL --- 1:03:05 30.9.2013
BLACK_ONYX: Jo, i s tema zavorkama:) Zajmalo by me, jestli nekoho z one of the best roasters they know napadlo hodit si to do translate..
LUKY --- 22:32:25 29.9.2013
TABBY: Porid si mlynek jak pise BLACK_ONYX. Kafe po namleti rychle ztraci aroma. Kdyz jsem si onehda chtel nechat v Cafe Fusion namlyt kafe, tak na me barista koukal jak na vraha...ted uz ho chapu :)
BLACK_ONYX --- 18:53:00 29.9.2013
TABBY: porid si mlynek. Mleti na prani je vzdy osemetne. Kazda jedna metoda nema vzdy stejne univerzalni mleti. Ja to vetsinou zakaznikovi ukazu a necham odsouhlasit at jsem z obliga. Obzvlast za mleti na domaci espresso bych mlatil pres prsty portafilterem. A obcas pripisuji na sacek stupen mleti, at si priste rekne jestli mu to vyhovovalo nebo to chce jinak.
BLACK_ONYX --- 18:45:35 29.9.2013
PRDELMRDEL: jakoze fakt celej ten text? Lol
TABBY --- 18:39:28 29.9.2013
V patek jsem si nechala v mistni kavarne namlit kavu (fairtradeova kenya mammacoffe, nic jineho nemeli) do moka konvicky. Slecna za pultem se mne optala, jaka jemne mleta ma kava pro moka konvicku byt ;) Melo mne to varovat; mam tu 100 g neceho, co je mlete tak jemne, ze to proleze filtrem do horni nadoby, a celkovy dojem je mizerny. Co s tim? Da se ten "prach" zuzitkovat na turka pro navstevy (co chteji turka)?