Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
KAFE - Jak na něj, názory, rady a porady triky - závislost?
SAP





*





odkazy






- jak na kávu

- cuketka

- home - barista




*


Kafe roku není:

*

JACOBS
*





Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
TEDDYBEDDY --- 8:27:45 26.9.2012
Termohrnek BODUM® - Home4design . Sedací pytle, Brabantia koše
http://www.home4design.cz/749-termohrnek.html
SARKUF --- 8:02:56 26.9.2012
TEDDYBEDDY: to je hrozne velky... rad bych okolo tech 120ml

???: keramicky asi neni uplne ono, bal bych se ze to nekde rozstipu
??? --- 7:23:44 26.9.2012
SARKUF: viděla jsem keramický
SARKUF --- 0:56:00 26.9.2012
nemate nekdo tip kde by se dalo sehnat neco podobneho ale v kovu?
Termohrnek Espresso Brown (120 ml) | Buy Design
http://www.buydesign.cz/produkt/obleceni-a-doplnky/termohrnky/termohrnek-espresso-brown-120-ml-704.htm

takovy termohrnek na espresso...
PRDELMRDEL --- 9:37:20 24.9.2012
ADAM: Do Cafetera, Blanická 24.
ADAM --- 9:27:36 24.9.2012
kde prosím v okolí vinohradské zajít na dobrou filtrovanou kávu? 
TEREZZZKA --- 23:44:46 22.9.2012
???: no bohužel se moc podle ceny orientovat nemůžeš :)
Podezřele levná káva bude chutná leda zázrakem. Rozdíl mezi doubleshotem a Balírnami (ten základní) je v tom, že my pražíme výběrovou kávu (tedy tu, co byla pečlivě a pod dohledem vypěstovaná bez pesticidů, ručně sebraná ve stádiu nejvyšší zralosti, bezchybně zpracovaná jednou z určitých metod, ručně přebraná, většinou vakuově zabalená, dopravená co nejrychleji do Evropy a zde vhodně upražená, včetně hledání ideálního profilu pro každou kávu a zabalená do odpovídajícího balení, vyexpedovaná v nejkratší možné době) a balírny komoditní (vypěstovaná bůhví jak, sebraná strojově v různých stádiích zralosti od zelené po červenou, zpracovaná nejčastěji mokrou metodou, usušená na slunci na špinavém nádvoří, kde po ní šlapou, mnohdy po ní přechází domácí zvěř nebo i přejíždí auta nakoupené kýmsi kdesi kdysi, nakoupená na burze po x měsících upražená většinou velmi tmavě, aby se zakryly chuťové defekty vzniklé ve všech předešlých krocích)

Že je něco čerstvého ještě vůbec nezaručuje, že to bude poživatelné. Nedávno jsme si v Tescu koupili taky víno v pozdním sběru (jen na risotto, v podstatě nic jsme od toho neočekávali, jen nebylo zbytí) a s tím, co máme třeba v kavárně s tímto označením se to fakt nedalo srovnávat, chutnalo to jako sladší ocet. Tak asi tak.
NATHAELEN --- 16:19:42 20.9.2012
ok, díky všem :o)