Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
KAFE - Jak na něj, názory, rady a porady triky - závislost?
SAP





*





odkazy






- jak na kávu

- cuketka

- home - barista




*


Kafe roku není:

*

JACOBS
*





Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
LUKAS87 --- 2:29:35 31.12.2010
zdravím,
máte někdo jakoukoli zkušenost s mlýnky Iberital (jmenovitě by mě zajímal především Iberital Challenge automatic, protože vyjde levněji jak Gaggia MDF a přitom se zdá, že to neni úplná šunka).
díky.
BLACK_ONYX --- 20:52:27 24.12.2010
yes, yes! mame pod stromeckem aeropress, chemex a cuppovaci lzici :-)
GHOSTDOG --- 9:33:22 17.12.2010
BLACK_ONYX: objednanou k vánocům:-)
BLACK_ONYX --- 11:36:35 16.12.2010
AGR --- 10:23:22 15.12.2010
MACATA_PRDELKA: Jeste upresneni - v tabaku napr. u Penny marketu, ale je to tam ve vice.
AGR --- 10:14:29 15.12.2010
THEFISH: Jo, vlitlo mi to do hlavy akorat.
THEFISH: BLACK_ONYX: Ja delam web, tata prodava a orientuje se v kave, popisky jsem psal v rychlosti ja, coz je ta chyba. Diky ale, zapracujeme na tom.
BLACK_ONYX --- 0:46:06 15.12.2010
AGR: Ololol, nekdo kdo prodava kavu by ji mel alespon trochu rozumet. Gramatika a sloh je teda jedna velka hruza. Nic nerikajici popisky. Dekuji nechci.
THEFISH --- 0:26:40 15.12.2010
AGR: ja si vzdycky myslel, ze arabica, robusta, liberica a excelsa jsou odrudy (existuje jeste par dalsich), zatimco Honduras a dalsi nazvy statu nebo oblasti oznacuji smesi z produkce dane oblasti. takze by me podobna nabidka celkem zaskocila :o))

a kdybych si chtel namichat vlastni smes, neresil bych to pres internet, protoze bych si ke kave nemohl ani pricichnout, natoz ji ochutnat.
AGR --- 22:02:26 14.12.2010
LUKAS87: Jj s tim michanim souhlasim. Muzu se zeptat o jakou prazirnu jde? Ze zajimavosti
LUKAS87 --- 21:43:15 14.12.2010
AGR: to se standardně stává každýmu, kdo po sobě 10x nepřečte, co napsal.

myslim, že bez osobního kontaktu s danejma druhama kávy (mít možnost každej jeden druh ochutnat samostatně a udělat si představu o jeho specifickejch vlastnostech) je to míchání leda tak hezký lákadlo, ale těžko z toho vznikne něco použitelnýho .)

spíš mám pocit, že by lidi mohli uvítat možnost zvolit si míru upražení (jako to nabízej třeba neocafe). ale moje postřehy nemusíš vůbec reflektovat - zaprvý nejsem žádnej manžer, zadruhý už jsem si skvělou pražírnu našel...