Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
LIBEREC - mesto jinak... :o)
ATAN

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
MAGGIE --- 22:32:52 30.9.2013
WYMA: ne, to bylo ve Vrchlabí před třemi lety ;)
CHORBON --- 21:06:14 30.9.2013
EWUSHA: jo videl jsem asi 2 dily a byla to docela sranda, kdyby se mi to stalo tak bych do toho sel. sranda musi bejt!!!
EWUSHA --- 20:24:40 30.9.2013
WYMA: náhodou, já viděla pár záběrů v tv a byla to docela prča. řekla bych velmi snadno vydělané peníze :-D
WYMA --- 15:47:08 30.9.2013
RSZ: děsná demence, dokud jsme o ničem nevěděli, tak nás nejdříve 2x přesadili k jinýmu stolu, pak mě servírka s průhlednou prosbou o podpis rezervace (?) odvedla dozadu, kde na mě nastoupili dejdar a ještě někdo, a že mi daj sluchátko a budu dělat co mi řeknou. tak sem jim řekl, že teda nebudu a tím sme skončili. což znamenalo, že si deme zase už po třetí sednout k jinýmu stolu, protože tenhle je pod kamerama.


btw místní špitál se dal dohromady se srstkou?? :D
STAROJDA --- 15:40:41 30.9.2013
RSZ: chtěli tě?
RSZ --- 15:39:15 30.9.2013
WYMA: lol:)))
..to mi připomíná zážitek z nemocnice, kdy přišel Krytinář se Srstkou, a potřásli si s náma rukama:)
WYMA --- 15:36:57 30.9.2013
STAROJDA: jo. nějak sem na ně sice zlehka zanevřel, co se nás tam snažili s dejdarem a nějakým dalším komikem natáčet do nějaký pošahaný televizní soutěže, ale vařej dobře, to jako jo.
STAROJDA --- 15:30:01 30.9.2013
AQUALOCO: z naší zkušenosti to bylo tak, že v jednu chvíli změnili kuchaře a zavedli jídelák ve stylu Pohlreicha - tedy pár jídel na jednu A4 a všechno docela zajímavý specialitky. Prý nový kuchař má moderní způsoby úpravy masa atd. My teda bez masa, ale i tak jsme si vybrali a pochutnali.

Jenže po několika týdnech jsem se tam vydal a co nevidím - starý jídelák je zpět (čili typická česká itálie) a jako bonus vyřadili i ten zbytek zajímavých nemasových jídel (mátové rizoto s chřestem, kuskus se zeleninou). Takže tím u mě skončili, protože vyměnili odvážnou cestu za průměrnou masovou bezkulovost. Škoda...
STAROJDA --- 15:26:44 30.9.2013
Za mě lze doporučit:
Restaurace AutenticA trattoria
http://www.autenticaliberec.cz/

Jídlo ok, obsluha se snaží a prostředí je taky příjemný.
VEETUHS --- 15:04:27 30.9.2013
Stejně z toho nakonec nejlíp vyjde ten Žabák. Nejdřív posedět na terminálu u koček, pak procházka po Papíráku a okolí a nakonec si o půlnoci zalízt do žabáckýho romantickýho boxu hned za jukebox a objednat si Vratislav se segedínem.