Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Cidre, cider, sidra, sagardo - jabko jako víno
NABUKHADNEZAR
Fáze 1: jabka a mošt Fáze 2: ??? Fáze 3: CIDER!
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
ERWIN_GOJ --- 20:16:04 24.2.2017
já tam budu s loňským modelem, letso z toho nakonec asi bude kořalka:-)
KING_JOHN_KILL --- 11:48:52 23.2.2017
JAVOR: Super. Tam chci!
JAVOR --- 15:13:46 21.2.2017
7. přehlídka českých ciderů | WINEPUNK
http://winepunk.cz/2017/01/16/7-prehlidka-ceskych-cideru/

Jde někdo.?
ERWIN_GOJ --- 23:40:05 14.1.2017
Já tam dodávám za malýho panáka pasterizovaného moštu při flaškování, ale to je spíš kvůli perlivosti, abych ještě nastartoval cider, který už je suchý.
JAVOR --- 12:54:02 12.1.2017
IZSTVOCH: kdyz frantikum cider nechutna tak to prepalej na kořalku. :D
JAVOR --- 12:50:15 12.1.2017
POHODAVOLE: osobne mam radsi suchej cider takze nepridavam. ale udelal jsem jednu varku s kvasnicema ktere to neprokvasi uplne takze to zustalo celkem sladky. co to ale bylo presne za kvasnice ti ale nereknu, dostal jsem je a na pytliku bylo napsano jen "cider semi-sweet"
IZSTVOCH --- 12:45:31 12.1.2017
Jo mozna sem to poplet...
JAVOR --- 12:44:51 12.1.2017
IZSTVOCH: ve francii urcite nepridavaji nic, pridavani cukru nebo mostu se deje spis v anglii. frantici pokud vim maji prisnejsi pravidla..
POHODAVOLE --- 11:35:01 12.1.2017
IZSTVOCH: tohle rikal primo pan od toho Magneticu, ale verim, ze jinde to taky tak delaji..
IZSTVOCH --- 11:17:03 12.1.2017
no to se dela myslim ve francii ze pri lisovani tretinu mostu pasterizujes a po vykvaseni nejak pridas, ja osobne preferuju suchej...