Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
ENTOMOFAGIE
MILIS
HMYZ JAKO POTRAVINA
- rady a tipy
- zkušenosti
- chov hmyzu
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
MILIS --- 9:46:31 17.11.2016
XBAHNO: boruvky jsem ocekaval.. ostatek musim zkusit ;) diky!
XBAHNO --- 21:13:03 16.11.2016
MILIS: Boruvkovy krem, boruvky, tvaroh, slehacka, cukr, skorice. Sypani zophobas, moucnak a arasidy na masle. Zophobas i moucnaci dva dny krmeny arasidama. Takovej zakusek.
MILIS --- 16:29:51 16.11.2016
XBAHNO: ten fialovy dresing je co?
MILIS --- 11:37:57 3.7.2015
XBAHNO: to, ze jist osobne vcely nikdy nebudu a pritom jsem zalozil klub entomofagie, takhle jsem to myslel
s trubcema je to pak jina tedy, to ano...
XBAHNO --- 11:13:33 3.7.2015
MILIS: V cem si to protireci? Vono ze vcel se ke kozumaci nejvic hodi akorat zavickovani trubci. Trubcina se z ulu stejne v jisty mire vyrezava, pac proc by se melo vcelstvo zatezovan nekolika dalsima stovkama trubcu, kdyz jich fakt staci 200-300, a maj to vyzobat ptaci nebo si je mam dat ja?
MILIS --- 10:04:06 3.7.2015
no zrovna vcely nevim nevim... ty uz jen z principu jist nebudu
dost si to protireci s nazvem klubu, vim, takze se v tomhle mohu asi povazovat za beegana
XBAHNO --- 9:57:00 3.7.2015
Tak me napada - kostoval jsem tedkon vcely. Trachu vodnaty, vonavy a nasladly. Zadnej chitin. Docela dobry zobani. Na pristi rok zkusim vymyslet nejakou upravu.
XBAHNO --- 12:41:21 19.2.2015
ESTEN: Ve woku rozpalim olej, pridam rozmrazenyho a osusenyho bource(susim papirovyma uterkama, dukladne), chvili smazim(ja mam slusnej fajrak, tak ne zas tak dlouho), prihodim nakrajenou jarni cibulku a limetkovou kuru(neni nezbytne nutna), otevru okno, prileju rybi omacku, par vterin a serviruju s ryzi. Zavru okno.
Bourec je pekelne syty jidlo, 100g na stravnika je velmi slusna porce, takze to s mnozstvim neprehanet. Chutove mi dost pripomina kukurici.
Delal jsem i klasicky rissoto, neni to spatny, ale vic mi zrovna u bource vyhovuje prazenejsi, sussi priprava nez vodnatejsi varianty.
ESTEN --- 12:03:47 19.2.2015
Jak připravujete bource? Mám na ně zálusk, ale nevím kde nabrat kulinářské zkušenosti ;)