Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Low Carb, Very Low Carb and Ketogenic diet - When in Doubt, Eat More Fat
FRONEMA
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
FRONEMA --- 21:01:29 2.9.2014
Low-Carb Diet Trumps Low Fat in Weight-Loss Study | Video - ABC News
http://abcnews.go.com/GMA/video/low-carb-diet-trumps-low-fat-weight-loss-25211617
FRONEMA --- 0:06:16 29.6.2014
"Carbohydrate restriction is the proverbial ‘silver bullet’ for managing insulin resistance, metabolic syndrome, and type 2 diabetes," said Volek.

Kim Kardashian's secret for fast weight loss revealed: Low-carb ketogenic diet - National Celebrity Fitness and Health | Examiner.com
http://www.examiner.com/...ritionist-details-kim-kardashian-s-weight-loss-on-low-carb-ketogenic-diet
??? --- 17:38:41 1.6.2014
???: Děkuji, bude vyzkoušeno.

Právě se bavím představou trávicího traktu coby dálnice s rychlejším a pomalejším pruhem a s odpočívadly posetými tlejícími řízky.
??? --- 17:30:43 1.6.2014
SIVER: z jakého logického hlediska? Z toho, že celuloza v brokolici je stravitelnější, než bíkoviny a tuk v mase? (nápověda - celuloza pro nepřežvýkavce je nestravitelná, pokud se předem nerozloží pomocí bakterií mléčného kvašení)

Nebo že se někde ve střevech exkrementy rozdělují na rychlejší a pomalejší? Projde tebou kompaktní hmota - a podle úpravy a stavu trávicího traktu se něco stráví snáze (třeba tepelně upravené maso) a něco hůře (třeba syrový špenát) a pak tě to společně opustí. Ani při dlouhodobé zácpě nic nehnijě. A dokonce se ani nic neusazuje.


???: a ještě žloutky do toho mohou přijít - udělají krémovější verzi.
??? --- 18:52:19 25.5.2014
Kdyby vám nějak moc chyběla zmrzlina – dala jsem kefírová zrna do 40% smetany, nechala zkysat, úplně minimálně osladila stévií a nalila do tvořítek na nanuky. Na základě výsledku, který se do značné míry podobá Míšovi, jsem se rozhodla, že přes léto kašlu na olej a tuky budu doplňovat zmrzlinou. :)
MMETLA --- 12:28:36 25.5.2014
@FB Alessandra Lanzafame: Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli by tu měl někdo zájem přispívat pravidelně na blog o LCHF a ketóze? Vím, že paleo blogů je hodně, ale chtěla bych se zaměřit hlavně na rozšiřování povědomí o tom, co ketóza je, co není, vyvracet různý mýty a tak. I obecně o LCHF, že to je plnohodnotnej styl stravování a že tuků není potřeba se bát. Adresa blogu je http://lowcarblifestylecz.blogspot.cz/ ...není naším cílem psát nějaký odborný články, naopak, chceme to psát populárně a lidově, aby se to přiblížilo co nejvíc lidem, na druhou stranu si chci být jistá tím, že tam nebudem psát bludy... no a protože co tak tady čtu komentáře, tak se mi zdá, že je vás tu hodně vzdělaných tak kdyby měl někdo zájem, tak se ozvěte do zpráv... odpovím večer samozřejmě je to všechno na dobrovolné bázi, taky to dělám jen ze zájmu, protože mě rozčiluje číst v jiných skupinách, že "nejez tučné, vyhýbej se máslu, smetaně, to jsou nezdravé tuky a bla, bla"

Pokud byste měl někdo zájem, dejte vědět do pošty, propojím Vás s autorkou.