Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
MASO-vegetariánům vstup přísně zakázán
PASTEL
Vše o mase - hovězí, vepřové, skopové, zvěřina, drůbež (ryby a mořské plody prosím ne, na to je na nyxu jiná diskuse). Kde ho kupujete, jak ho připravujete, jaké máte rádi,pracovní postupy, adresy odzkoušených řeznictví, chovatelů, případně i na mase založených restaurací [http://highland-cattle.eu/wp-content/uploads/2009/08/bourani_farmaurekyorlice_490.gif]
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
RUTHLESS --- 17:28:25 21.5.2017
Melou ho a neudelaj ti ho před tebou. Maj takovej odbyt, ze by se z toho posrali. Maj to připraveny. Ale fakt prodaj kola denně.
KAKIHARA --- 14:00:23 19.5.2017
???: Já mám pocit, že ho melou. Ale tak jako tak mi vždycky vyhověli, když jsem s tim kterym masem chtel udělat to či ono.
??? --- 13:55:29 19.5.2017
KAKIHARA: to znamená, že mi to nastrouhaj čerstvě, nebo co si pod tím mám představit? ;)
KAKIHARA --- 13:48:06 19.5.2017
???: Jj. Jsou tam dost ochotný.
??? --- 13:46:03 19.5.2017
KAKIHARA: ?
Naše maso
Dlouhá 39
110 00 Praha 1
KAKIHARA --- 13:44:01 19.5.2017
???: K mladýmu Kšánovi do Dlouhý?
??? --- 13:42:16 19.5.2017
Kam v Praze teď pro dobrej tatarák? Myšleno řeznictví, ne restaurace. Ideálně Praha 1, 2, 5.
??? --- 19:52:13 5.12.2016
PETR_TNT: nejjednodušší je použít do láku tu zavařovací věc na okruky s konzervantem. Teď nevím, která je s konzervantem a který bez.

Dalí varianta je zalít je jen vřícím kořeněným octem s dostatkem soli (alespoň 7%) a nechat je uložené v lednici v nulové zóně. A tak dva tři dny před podáváním přendat do větší nádoby a naředit vodou a dosladit tak, aby ti chutnala kyselost a slanost.
PETR_TNT --- 15:46:33 5.12.2016
co dát do utopenců aby se jen tak nezkazily a vydržely až do nového roku ne-li dele ?
SWIST --- 10:08:11 5.12.2016
WOJTYLA: Tak taky odpovím, když už jsem objevil tento klub.. Já suším v troubě, takže to pokaždé dávám na chvíli na nějakou vyšší teplotu.. Mít sušičku tak bych se na to asi vykašlal, jak už zaznělo jde hlavně o zdroj masa. Ale nemyslím si žýe by to mělo zásadní vliv na chuť.