Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
SUSHI 壽司 // vyrábíme doma / kam pro suroviny / oblíbené sushi bary / ...
MAGI
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
MENTOSHEK --- 11:27:51 5.1.2017
???: Tak já použila variantu s nasolením a dobrý, ale ostřejší jistě je. Myslím že jde i o to jak "mladý" je ten zázvor, což ale nepoznám podle vzhledu. Poslední skleničku právě konzumuji, takže i vydrží, teď už v podstatě 2 měsíce.
??? --- 17:48:11 1.1.2017
MENTOSHEK: Zkoušel jsem třetí variantu: c) nakrájet, blanšírovat (minutku) a naložit do rýžového octa s cukrem; jako varianta b, ale bez nasolování.

Výsledek je ostřejší a zázvorovější, než ten kupovaný.
ZNICEHONIX --- 0:24:53 2.12.2016
Ahoj, nejlepší kniha o Sushi kolem 500,-, mohli byste doporučit?
MENTOSHEK --- 15:24:16 20.10.2016
Dělal tady někdo už nakládaný zázvor doma? Našla jsem návody, a) nasolit oloupaný, naložit na 7 dnů do rýžového octa a pak teprve krájet, b) nakrájet, nasolit, vypláchnout, blanšírovat (minutku) a naložit do rýžového octa s cukrem
Má tady prosím někdo zkušenost praktickou? Děkuji
CHORBON --- 23:59:33 12.8.2016
BUTTERFLY: jo tam to jde....
BUTTERFLY --- 14:45:29 12.8.2016
CHORBON: v tom Liberci je k doporučení tenhle podnik?
Sakura´s - Čínská a Japonská restaurace, Sushi
http://www.sakuras.cz/
CHORBON --- 23:24:00 7.12.2015
PAWDOO: a jsi v bratislave nebo v berline nebo v liberci?
BOSSORKA --- 23:17:01 6.12.2015
měli byste nějaký tip na kvalitni shushi set? (je to dárek....:-), já se v tom moc nevyznám....
PAWDOO --- 14:01:58 1.12.2015
Ahoj, jako nový bych se chtěl zeptat na nějaký podnik s dobrý running sushi... Jsem pozván a mám si vybrat...