Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Gastropeklo
SYLVAEN
Tento klub se bude zabývat sběrem informací, recenzí, referencí, obrázků a receptů na nejhorší možné pokrmy a nápoje - ale nikoliv jako objekt úcty. V tomto klubu jde o varování a prevenci. Skutečně odstrašující případy budou zvěčněny na nástěnce. Zvláštní cenu takzvaného "Blivníka" obdrží každý měsíc ten nejotřesnější z prezentovaných gastrokotlů.
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
GURAHL --- 19:41:31 28.6.2012
Aaa. Parada:)) Davam mezi sledovane.
GURAHL --- 18:59:29 28.6.2012
Pokud ano, jsem jenom rad a nebudou se mi zdat zle sny:)
Ale asi je to fakt, nejak me to zdesilo natolik ze jsem neprozkoumaval zbytek obsahu te stranky. Uuuuf
??? --- 18:55:02 28.6.2012
GURAHL: ale no tak - dyť to je evidentní a hloupej fake.
GURAHL --- 18:43:18 28.6.2012
Oblibeny termin Romana Vanka "Šmakuláda" provedeny v praxi. Recept zde:)
Šmakuláda
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=130568
QUORRA --- 8:51:59 28.6.2012
QUORRA: Ježiš, tady nikdo nemá smysl pro humor...
DAVE_PAGE --- 8:39:00 28.6.2012
dobytek se zere celej, ne? Od cumaku po vocas! :-P
QUORRA --- 8:37:19 28.6.2012
Navíc já jsem z Prahé, jsem ráda, že vůbec vím, co to prase je :)!
QUORRA --- 8:29:58 28.6.2012
JAKE_UP: Já jsem žila v tom, že je to z masa, které je z nějaké jiné části prasete, než je noha nebo hlava. No a co. Nemusím vědět všechno.
JAKE_UP --- 7:50:01 28.6.2012
QUORRA: Viď? Taky jsem žil v domnění, že je tlačenka z polníčku, brokolice a tofu jen trošku zakápnutá kapkou kuřecího vývaru pro chuť a vůni. A teď tohle, ono je to snad z prasete!.