Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
DEVIL --- 23:43:45 17.3.2017
TACHIBANA_UKYO: hmm...no uvidim. Jeste nejsem u konce...treba se nakonec vsechny krize obrati k lepsimu.
Ja mam v praci sm-260 od cookshacku. Na to ze si dycky nekde neco prectu, tak to nejak hala bala nastavim a dycky z toho vyjde fakt epesne nakoureny maso... jednooky kral asi.
TACHIBANA_UKYO --- 18:22:12 17.3.2017
DEVIL: A jakou ze to mas udirnu, elektrika a brikety? Ja pochopil, ze mas klasiku na drevo.
V ty knizce jsem necetl cely jeho story o americkym snu, ale prejel jsem kapitply o tom, jak ma vypadat ohen a kour, co se drevem a jak pripravit maso. V tom je to super, na zbytek cteni o jeho projektu nebyl cas.

V elektricky boude jsem delal zebra v suchym rubu 4h na 115C, potom pivni lazen a na 150C dopect domekka. Slejt vypek, vysokovat, sundat tuk a vypek potom recyklovat spolu s cerstvym pivem. Bylo to super, ale jenom do ty doby, nez jsem presel na klasickej ohen.
Prave to ma takovy kouzlo, prijdu do prace, nasekam si drivi, rozdelam ohen a mam celej den co delat.
DEVIL --- 10:10:05 17.3.2017
DEVIL: ta knizka je pomerne takova nezajimava. spis se autor potrebuje vypovidat. je to takovej nenasilnej uvod k masturbaci kolem dlouho horiciho bbq co spaluje cely spalky. slovy modernejsiho zmrda, bych moh rict, ze je rozvazny navod k temer vyhubeny metode bbq.. v knizce je spousta historie, kde vsude zduraznuje, jak z dyi chudyho cheapaka se vsemoznou pomoci vysvihnul do podoby restaurace, kterou chtel v zacatku mit.
je to amik a pise...pro amiky. nechci znit nijak nafrnene, ale proste knizka je o nem a o jeho ceste a metodach a me jako clovekovi jdouci uplne jinou cestou, nepredava temer zadne zasadnejsi informace. zjednodusene receno 'sul je slana, kour kouri'.... prominte mi

ja na to uzeni jeho stylem nemam cas, naladu, vybaveni a nikdy sem po tom netouzil. proto vezmu kurata, nalozim je do brine na den a vyudim je po zcasti zmodififkovanym navodu teplot a casu zprumerovanejch asi ze 4 receptu co sem nasel na internetu. vysledek je ze sem sold out na uzeny kure. a ne zadny fronty do kterejch se leze v 5 rano....
DEVIL --- 23:21:25 15.3.2017
RUTHLESS: stah' sem jen epub a ctu to v nakym epub cteci na pc. Je to tam trochu zprdeleny, ale da se to cist. Az dojdu domu tak najdu odkud sem potah'...
RUTHLESS --- 9:38:28 15.3.2017
DEVIL: linkuj pls...
DEVIL --- 3:43:55 15.3.2017
TACHIBANA_UKYO: diky. uz to taham
TACHIBANA_UKYO --- 23:43:26 14.3.2017
DEVIL: Temna krusta je fajn, suchy vychytas. Zkus to cakat vodou, pripadne roztokem vody a octa, kdyby to bylo i potom porad suchy, vyndej z udirny driv, necim popatlej (omacka+voda), poradne zabal a dodelej bud v troube, nebo sous-vide a suchy to urcite nebude. Sice uz to neni cisty bbq, ale vysledek je super.
Taky hodne zalezi na mase, jak je zatucneny, z jakyho zvirete, atd...

Doporucuju tuhle bbq bibli, aspon ja se z toho naucil vsechno, co jsem potreboval vedet do zacatku, zbytek je o praktickych experimentech
[https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61Aytsfq0IL._SX258_BO1,204,203,200_.jpg]
DEVIL --- 5:23:57 14.3.2017
byly malinko sussi a trochu slachovity este... a takova temna krusta. priste dam pomalejs a mensi teplotu. (dam 205F a 5,5 hodiny)
DEVIL --- 5:21:24 14.3.2017
DEVIL: no hele jasne! na nadobu s vodou vevnitr sem uplne zapomnel. to sem mantak! diky moc!