Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
KELDA --- 7:03:17 29.12.2015
Zajímavá náhrada za fotbálek:
[ FRANCIMOUR @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE ]
SICKBOY4000 --- 11:57:34 2.11.2015
ORBIS_OVA: to uz jsem si vsimnul, za ten mesic a pul od doby, kdy jsem ptal :-D
ORBIS_OVA --- 8:44:21 2.11.2015
ne O2 jsou zmrdi
SICKBOY4000 --- 10:41:28 15.9.2015
zustane O2 bo CT LM jen v ut?
KELDA --- 8:50:44 15.9.2015
Tak co? Nějaké změny?
ORBIS_OVA --- 7:19:50 19.8.2015
dnes od 20:35hod fotbal LM na O2sport, možnost výběru z 5ti zápasů.
ORBIS_OVA --- 13:57:35 17.8.2015
dnes Vám od 15hod bude dělat společnost za barem Barča
- na čepu Radegast 12, Pardál 10tka z Budvaru a Beskydský Bandit, 13tka z Beskydského pivovaru
- zahrádka otevřena
- 20:55hod fotbal Liverpool : Bournemouth, Anglická PL
ORBIS_OVA --- 7:34:22 6.7.2015
SICKBOY4000: no myslim, ze největší prsa v nasem Orbis teamu mam ja, tak jedine ze bych se ja v uterky nahore svliknul
SICKBOY4000 --- 9:53:51 2.7.2015
ORBIS_OVA: a zavedes taky uterky, obsluha nahore bez 19:00 - 23:00 ?
[https://dl.dropboxusercontent.com/u/18561469/Capture_.PNG]
Pustik mel z toho dobre trauma :-D
ORBIS_OVA --- 9:29:29 2.7.2015



Už brzo

Budweiser Budvar Cvikl

Nefiltrované kvasnicové pivo

Obsah alkoholu 4,0 % objemových

Upíjení nefiltrovaného piva rovnou ze sudu patří odedávna k pivovarským tradicím. Stačilo z něj vytáhnout bukový klínek zvaný cvikl a čerstvý mok tekl proudem. Proto získalo naše nefiltrované pivo jméno Cvikl a dávku kvasinek navíc. Tím získalo čerstvější pivní chuť a výživný říz.

Každé pivo chutná nejlépe ještě ve sklepích pivovaru. Nepůsobí na něj účinky tepla, světla, pohybu či kyslíku, které zhoršují jeho chuť. Mimo pivovar se dá docílit takové čerstvé chuti jen tím, že se pivo nepřefiltruje, a neztratí tak kvasinky. Budweiser Budvar Cvikl si zachovává svou plnou a svěží chuť s mírně vyšší hořkostí také díky čerstvým aktivovaným kvasnicím přidaným před stáčením. Ty mohou také za charakteristický matný zákal nefiltrovaného piva a nikoli přídavky cizích látek, jako je například pektin.