Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Kuchařky, knížky o vaření a o jídle
TIGRE


[http://i51.tinypic.com/2yynp6g.jpg]


O kuchařkách, kuchařských biblích, knihách o jídle, vaření, kuchařských technikách či postupech.

Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
??? --- 20:24:34 28.6.2011
CIA --- 9:23:01 28.6.2011
ZUZIPA --- 16:35:25 27.6.2011
GARBAGE: Vař si sám (sama) a vybírej suroviny tak, aby si "nežral/a jak hovado". To co jíš je tvůj boj a jak jí soused ti může bejt šumák... Každopádně to asi není debata sem...
GARBAGE --- 16:26:11 23.6.2011
stejně mám pocit, že český člověk žere jak hovado.. s prominutím.. do všeho prát párky, šunku etc..
ale chci se zeptat, našli jste nějaký ideální stravovací návyk, prostě styl kuchyně, množství, intervaly... cokoliv, co vám prostě sedne?
TIGRE --- 9:29:12 28.4.2011
HORKY_KAFE: pravda - zvlášť ty jablka jsou divná :) Co se rebarbory týče, tam to alespoň trochu chápu (v létě se jíst nemá, kvůli příliš vysokému množství kyseliny šťavelové), ale u těch jablek moc ne.
HORKY_KAFE --- 8:38:29 28.4.2011
TIGRE: má to nějaký rozbitý - třeba hned jablka a na konci rebabora
buď mají v anglii jinak roční období nebo nevím:-)
TIGRE --- 15:46:33 27.4.2011
sezony a sezoni suroviny podle Jamie Olivera

[http://www.jamieoliver.com/core/images/recipe-seasonal.gif]
ZUZIPA --- 14:37:19 18.4.2011
MISSTEEQ:
DOLORES: Přítel dělá něco podobnýho, akorát k tomu přijdou pořádně vypraný a očištěný kuřecí žaludky... Žaludek je v podstatě svalovina a dost jemná, takže když se řádně ošetří tak je to lahůdka...
DOLORES --- 23:33:46 17.4.2011
MISSTEEQ: nejlepe se zeptat tady: [ Varime s LASKOU - vegetariansky jime, pijem, hodujem... Ale hlavne varime NO MASO ]
jinak ja delam: cibule na kolecka na olej, na to skoro uvareny boby a kmin - dusit v trose vody, tak aby ti tam zustalo trochu omacky, potom + sojovka, pripadne zahustit hl.m., majoranka, cesnek (zalezi na chuti) - podavat s ryzi (nejlepe jasminovou)

MISSTEEQ --- 21:16:58 17.4.2011
Ahoj, víte někdo coby se dalo udělat ze sojovych bobu? Popřípadě jestli se to da klasicky uvařit jako luštěnina a podavat jako příloha k masu, ještě jsem to nezkoušela, na internetu sem nic moc nenašla, díky za každý tip.