Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
KUBAN88


http://www.iprima.cz/prostreno
[http://img812.imageshack.us/img812/9792/zahlavi.jpg]

reality show o tom jak jíme, jak bydlíme, jak se chováme a jak nás všechny válcuje Babica a obyčejný člověk

aktuální soutěžící


[http://www.wat.webz.cz/prost.jpg]
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
KUNHUTA --- 19:33:13 30.9.2011
včerejšek - roláda klasika nic moc, polívka vypadala dobře, hlavní chod - bramboráčková hora - wtf? hnus velebnosti :D a štrůdl fajn.
SCHUTTERSTEIN --- 9:17:47 30.9.2011
Včera docela zklamání. Od chodu "Knedlíček skočil do polévky" jsem čekal kombinaci stolování a legendární dětské hry Kloboučku hop.
POLARKA --- 15:56:41 29.9.2011
co se delo v utery a ve stredu? Ivana je nejaka nesnasenliva?
Viz: bulvar
Nestihnu si to dneska pustit do vecera, tak at jsem v obraze...
TAPINA --- 12:01:57 29.9.2011
SALVATOR: Ale zas na druhou stranu pracnost ještě není zásadně na škodu. Taky dělám (tak jednou za rok, když uzraje ta správná nálada) buchtu, ve které je těsto, pudink, smetanový toping a čokoláda (bez ovoce a karamelu, teda) a má vždycky úspěch. Já si jednou za čas vyhraju a vznikne něco, co je dobré, no.
SALVATOR --- 11:38:23 29.9.2011
UNSEEN: No to nevysvětluje. Hele třeba i existuje. Prostřeno je vůbec plný lidí kterejm chutnaj roztodivný věci, nad kterejma mi zůstává rozum stát. U mě by třeba neměla šanci buchta, do který autorka narve kromě těsta eště puding, čokoládu, krém, karamel a trochu ovoce (aby se neřeklo) a všem to hrozně chutná, protože je tam spousta věcí. A pořádně to vobodujou, protože je to TAK PRACNÝ! Což je mimochodem další věc, kterou moc nechápu. Mám někdy pocit, že sebelepší věc nebude mít šanci na rozumnej počet bodů, pokud je moc jednoduchá na přípravu.
UNSEEN --- 11:13:29 29.9.2011
SALVATOR: což ale furt nevysvětluje, proč chválit kombinaci eidamu a sterilizátorů v oleji :o)
nebo fakt existuje někdo, komu chutnají žampiony z plechovky?
SALVATOR --- 11:11:50 29.9.2011
UNSEEN: Já ti nevim, ale když to připravovala, tak tam byl titulek, že by to mělo bejt naložený min. 2 dny předem. Tak sem z toho měl pocit, že v den natáčení to připravila "jenom jako" a k večeři jim předložila už dýl hotový.
UNSEEN --- 11:10:13 29.9.2011
tak já nevím...jsem divnej, když mi přijde divný vychvalovat předkrm sestávající z eidamu, sterilovaných paprik, sterilovaných žampionů, koření a oleje, přičemž toto vše je "naloženo" o půl druhé a servírováno v sedm večer?
UWE_WEBER --- 23:45:37 27.9.2011
KUNHUTA: já to dnes neviděla jseen jseem koukala na reecpisy a přesně jak píšeeš. . .celkem jsem se namlsala salátem a pak zase hovna
KUNHUTA --- 23:27:38 27.9.2011
Ivana nic moc teda, taky takovej šedej průměr. zdrclý mascarpone, divná polívka, nudný kuře... akorát ten salát mě zaujal