Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Marmelády, džemy a jiné zavařování
MAR_TINA
Výroba marmelád, dženů, rosolů a klevel. Zavařování - ovoce, zelenina, houby. Zásoby dobré na chuť i hezké na pohled.
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
ROMANICAK --- 2:54:51 22.7.2017
??? --- 0:58:05 13.7.2017
???: jestli ultimátní nevím, ale vloni jsem dělala švestky, jablka, bezinky a citrony se sladkým kořením, u pečení trochu poslala a všem moc chutnal, neb byl hustý :)
??? --- 22:48:15 12.7.2017
Mohla bych vás poprosit o tip na vaše osvědčené ultimátní kombo na pečený čaj?
LEISHA --- 19:13:34 3.7.2017
???: Letos jsem ho vařila (bylo to na přání tymiánový maniačky, samotnou by mě to nenapadlo, ale i mě to přijde fajn). Plněj hrnec tymiánu jsem zalila vodou, zahřála na 70°, nechala pár hodin stát, vylovila tymiány, přidala cukr, znova zahřála na 90° a slila do lahví.
S vodou s citrónem je moc dobrej.
??? --- 17:14:56 29.6.2017
GALE: díky, asi ho teda vyzkouším, mám to s ním nastejno :)
GALE --- 17:12:39 29.6.2017
???: Teď nevím, jestli ti pomůžu, ale pila jsem ho v jedné kavárně v domácí limonádě s malinami. A stojí za to. Já jsem ale tymiánový šílenec a dávám ho málem i do krupicove kaše.
AIJA --- 10:30:35 28.6.2017
???:
Tak jinak. Sirup za tu práci nestojí:-)
FUNTL --- 0:14:28 28.6.2017
Nějaký osvědčený poměr rebarbory a jahod do džemu?
??? --- 14:25:44 27.6.2017
AIJA: ptala jsem se na sirup, ale díky za radu, že ho můžu sušený dát do jídla :P