Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Marmelády, džemy a jiné zavařování
MAR_TINA
Výroba marmelád, dženů, rosolů a klevel. Zavařování - ovoce, zelenina, houby. Zásoby dobré na chuť i hezké na pohled.
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
RADUZA --- 9:25:29 17.10.2016
A je to, 1,05l x 98 a zaseklý záda. A můj věrný průvodce Karel Půhoný a jeho Konzervace potravin
[http://lenkavoldanova.sweb.cz/002.jpg] [http://lenkavoldanova.sweb.cz/003%20(2).jpg]
RADUZA --- 7:55:47 13.10.2016
GALE: nakonec jsem zvolila těžší lahev, ta mlékovka je poměrně tenká http://www.irthermic.com/lahvova-sklenice-na-dzus-1000-ml
ZATAMOKO --- 22:53:47 12.10.2016
EETEE: je to primo tahle http://www.bionaire.cz/ezidri/ultra.htm
zakladni set ma jen 5 pater, ja behem let dokoupil vsech 30 (maximum dle vyrobce)
GALE --- 17:54:41 12.10.2016
RADUZA: Ftaláty se už spoustu let nesmí k měkčení plastů používat. Nicméně použití sklenic na mléko schvaluji.
EETEE --- 17:25:49 12.10.2016
ZATAMOKO: ...a značka monster křížalátoru? :-)
ZATAMOKO --- 16:34:39 12.10.2016
EETEE: křížaly po 30 patrech v pohodě, placky max 20, ale lepší je dávat jen 15 :)
EETEE --- 14:50:33 12.10.2016
ZATAMOKO: Slušnej štrůdl plat... :-)
Co máš za značku? Jede to při tolika patrech dobře? Používám devět pater a musím je po čase prohodit, aby spodní nebyly moc a vrchní málo...
ZATAMOKO --- 15:38:39 28.9.2016
???: kolem 11 Kč http://eshop.bricol.cz/lahev-mleko-vyssi--1-00-bezbarevna-t-o-43/
Od Bricolu jsem teď kupoval 80 skleniček "Sturz" na marmelády a jsem nadmíru spokojen (rychlost vyřízení objednávky, přístup supportu, zabalení).
??? --- 15:03:57 28.9.2016
RADUZA: twist se nasazují ne úplně dotažené, podtlak si je umí při chladnutí dotáhnout...
kolik stojí šroubovací lahve na mléko?
RADUZA --- 14:31:35 28.9.2016
plánuju letos konzervovat cca 60 - 100 l jablečného moštu a nechci to už dávat do petek (horké naplnit a zašroubovat, zchladit) - ftaláty a tak, takže koupím 1l šroubovací na mléko a pořád nevím - zatáhnout twist víčko úplně před sterilaci nebo dotahovat až po?