Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Food styling/food photography - profesionální obrázky krásných a chutných jídel
SAAYURI
Všechny fotky krásně upravených, výborně nafocených a k sežrání vybízejících pokrmů.
[http://www.lushlee.com/images/photography/10/4/janne-peters-photography.jpg]
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
STILL_PRIMITIVE --- 21:49:01 24.6.2013
MAR_TINA: oliváč tuhne i v lednici ne?
MAR_TINA --- 15:08:31 24.6.2013
???: myslím, že na fotce to sice vypadá hezky, ale dělat to nebudu. To spíš zamrazit bylinkové máslo - na bylinách nebude ledová krusta a máslo snáší mražení dobře.
??? --- 15:07:39 24.6.2013
MAR_TINA: osobně si myslím, že by mohl mít jiné vlastnosti, po rozmražení.. ale netuším. asi záleží na kvalitě, zpracování a obsahu tuku
zkus se zeptat spíš tady: [ VARIS-VARIM-VARIME - dost bylo hladovky ! ]
MAR_TINA --- 15:02:55 24.6.2013
Neublíží olejů přemražení?