Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Vaříme PIVO aneb jak se ušetřit gambáče
THEO_PHIL
Rady a návody jak uvařit pivo v amatérských podmínkách...
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
POUTTNIK --- 16:28:13 30.12.2011
To vypadá zajímavě. Já uvařil vánoční dobrotu přibližně podle tohohle receptu a byla to mňamka! Teda ještě je, jadno jsem schoval na novej rok:-)
SAMMAEL --- 13:42:01 25.12.2011
Ke štedrovečerní večeři jsem si načal http://www.vasepivo.cz/zbozi/koncentraty/-brewferm/beer-kits-O59/brewferm-christmas-Z204.html, a byl jsem velmi spokojen. Hutné, krásně hořké, jen to pěnilo jak sviňa. Bylo to jako hrnečku vař :-)
TOLI --- 14:28:27 1.12.2011
THEO_PHIL: No jsem na to sám zvědav.
THEO_PHIL --- 12:59:56 1.12.2011
TOLI: To mate co delat! My uz mame letos asi navarino, takze o vikendu hura na Den domovarniku!!
http://www.pivnitv.cz/rozmanitost-cms/pokusik/items/ivneformalni-setkani-homebrewaru.html
TOLI --- 12:08:26 1.12.2011
O víknedu budeme vařit ležák, a indian pale
takže teď už jenom DEJ BŮH ŠTĚSTÍ! :-)
POUTTNIK --- 10:40:45 16.10.2011
Prodávali jen to si žádá trh a ten si žádá bohužel patoky:-)
THEO_PHIL --- 13:37:58 13.10.2011
LKD --- 22:40:28 25.9.2011
LKD: takze, dnes jsem to stocil..

chutna to po pivu, ale jakoby dost rozredenem, neni to "silne", myslim chutove
cast varky jsem jeste nechal kvasit (stocim zitra, pozitri a popozitri a porovnam rozdil), cast v lahvich uz je v chladu

jestli mate nekdo jakykoliv tip, budu vdecny, pripadne na to prijdu casem sam :)

diky predem
LKD --- 15:56:34 20.9.2011
THEO_PHIL: kvasinky jsem mnozil asi 4 hodiny,
kvasi/nekvasi - abych rekl pravdu: je to v demizonu, ktery ma jen navrchu takovy maly otvor + kohoutek, takze to neni moc videt
jestli se kvaseni projevuje mirnym kvasnicovym smradem, tak kvasi :)

diky za teplotni tip, trochu tady pustim studeny vzduch