Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Vaříme PIVO aneb jak se ušetřit gambáče
THEO_PHIL
Rady a návody jak uvařit pivo v amatérských podmínkách...
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
SAMMAEL --- 19:59:37 29.9.2010
KACIR: Tak řekni kdy a kde si to předáme. Vezmu to do práce.
KACIR --- 23:10:16 28.9.2010
SAMMAEL: No než se my dva sejdem na NH, nebude to dávno pitný :-)
SAMMAEL --- 21:41:30 28.9.2010
KACIR: Můžu ti jednu PETku věnovat, až se sejdem někde na NH. Ale toaletní papír a žaludeční likér si platíš sám :-)
KACIR --- 21:07:36 28.9.2010
SAMMAEL: Ale to je mi pěkné, nemáš náhodou zrovna nedostatek pokusných králíků? :-)
SAMMAEL --- 16:36:28 28.9.2010
Tak jsem převčírem ochutnal svůj druhý pokus (Coopers: Real Ale) a jsem velmi spokojen. Stejně tak pokusní králící si pomlaskávali. Velmi chutné, polotmavé, dost hořké. To mě navnadilo na další várku :-)
THEO_PHIL --- 11:21:42 13.9.2010
???: Pivo nakonec dopadlo docela dobre, i kdyz by potrebovalo jeste tak tyden polezet. Tim zmrznutim se to spis trochu rozlozilo do vrstev, takze nahore byla voda, ale kdyz se to promichalo, tak to bylo v pohode...
??? --- 19:02:31 4.9.2010
POHODAVOLE: TO JA NEVIM... DRZIM SE RECEPTU A TEN MI RIKA 2-3 tejdny podle teploty cim vissi teplota tim rychlejsi
POHODAVOLE --- 17:54:15 4.9.2010
???: jak je mozny ze a to mel vzdy do tejdne?
??? --- 12:24:49 4.9.2010
ja delam pri 64 degrees Fahrenheit coz je 17.7777778 degrees Celsius a lezme me to minimalne 3 tydny... pak dam cukr a stacim do flasek a zase dalsi 3 tydny
THEO_PHIL --- 12:23:34 4.9.2010
???: My to tam davali uz asi v utery, tak by to melo mit tak 12 dni a predtim uz nam to kvasilo tak 14 dni. No, uvidime...