Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Varime pro deti a tehotne, aneb at nam to pekne roste!
SHINIGAMI
Recepty, tipy atd na vareni pro zminenou skupinu..
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
MONI --- 14:03:43 25.9.2015
GIO: my míváme taky hodně domácích jablek a při vaření přesnídávek jsem se inspirovala kupovanými skleničkami a vytvářela různé směsi, např. jablka+hrušky (1 hruška stačí na oslazení několika jablek) nebo jablka+borůvky/jahody (z mrazáku, stačí pár bobulí) a ta přesnídávka má pak hned jinou chuť.
GIO --- 12:22:58 25.9.2015
Ne ja ji to nenutila jen ze mame na zahradě Jabka ..
SOLEI --- 8:29:46 25.9.2015
GIO: já vím, proto bych ji netrapila
GIO --- 21:30:51 24.9.2015
tak ona je mini mimi zatim
SOLEI --- 20:57:55 24.9.2015
GIO: časem se to možná změní, pidi nejdřív jedl jen golden delicius, teď chrousta nezralá zimní jabka, rybíz, jostu.... Samy kyseliny
GIO --- 17:55:38 24.9.2015
SOLEI: nechce moc no.. a subjektivne mi to tez prijde kyele.. tak asi zustanem u kupene nez ji do toho budu moci pridat dalsi sladsi ovoce.
SOLEI --- 13:56:11 24.9.2015
GIO: jestli vážně chceš upravovat tak banánem
SOLEI --- 13:55:22 24.9.2015
GIO: neres a dejj jaká je, proč myslis že je moc kyselá? Nechce to? Nebo to tobě prijde. Já bych ničím nebalamutila, nechces dostaneš něco jiného a tohle si sním sama.
GIO --- 12:25:42 24.9.2015
dotaz: do jablecneho prikrmu, doma delaneho, kdyz je moc kysela, pridat UM nebo ..?
SOLEI --- 13:53:21 22.9.2015
DRIZZT: tvoje dcera má vkus. Já nemám pochopení pro moderni trend servírování v restauracích. Kdy mi maso placnou na přílohu případně rovnou postaví z jídla pyramidu. Hlasují pro zavedení sděleních talířů.