Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Těstoviny, nudle, pasta a basta!
NONOBODY
[http://ananeduhova.sweb.cz/Nudle/2.jpg]
Klub pro milovníky těstovin.
Tipy, triky, rady, recepty, vychytávky, omáčky, doplňky.
Vrtule, mušličky, špagety, lasagne, kolečka, zvířátka i jiné tvary.
Vymýšlíme nové chuťové variace.
Pro všechny nudložrouty a rychlovařiče.


Zadávání receptu:
1.) Recept na: Název (kvůli filtru)
2.) Ingredience (ať to nelovíme v textu)
3.) Postup
4.) Počet porcí z uvedené dávky surovin
5.) Zhodnocení
6.) Případné tipy, variace...


Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
ORISKOVANUTELA --- 18:07:07 5.9.2013
ZATAMOKO: robot nemám:( Právě si chci koupit s mísou...
ZATAMOKO --- 16:10:23 5.9.2013
ORISKOVANUTELA: pekárna je zbytečná, stačí robot, mísa a trouba :)
ORISKOVANUTELA --- 16:06:13 5.9.2013
ZATAMOKO: tyjo, ale cenově.... Ted si budu kupovat pekárnu na chleba, chtěla bych kuchyňskýho robota s mísou... Asi začnu krást:D
ZATAMOKO --- 13:15:28 4.9.2013
ORISKOVANUTELA: taky o něm uvažuju a dostal jsem doporučení na http://www.panvicky.cz/italsky-strojek-na-testoviny-imperia.html
ORISKOVANUTELA --- 16:41:55 1.9.2013
Chci si pořídit strojek na těstoviny, máte někdo zkušenost? Jaký jsou druhy? ze začátku by mi asi stačil ten na nudle, ale viděla jsem, že se dělaj i různý fakt na těstoviny... Kde se dá koupit a osahat v kamennm obchodě?
Na co si dát pozor?
ZATAMOKO --- 14:27:23 6.1.2013
Neznáte někdo složení směsi pasta mix mauro?
LOBOTOMKA --- 12:30:12 17.7.2012
VIDEO: Zkuste passatelli ze strouhanky a sýra. Vymyslel je génius - iDNES.cz
http://hobby.idnes.cz/passatelli-testoviny-ze-strouhanky-a-syra-f2u-/hobby-domov.aspx?c=A120713_153942_hobby-domov_mce


Je jasne co bude k veceri:)
??? --- 18:25:52 18.5.2012
NONOBODY: pořiď si takový to udělátko na výrobu taštiček, pirožků, tortelin a pelmeňů. pořád to jako zabere čas, při přípravě, ale je to výrazně rychlejší, než je šoulat bez toho.
RUTHLESS --- 11:08:00 3.5.2012
LEBOWSKI: ty kraso... pitliky...
LEBOWSKI --- 10:18:42 3.5.2012
Asi to znate ale prece, matinka mi dovezla z italie vybornou smes koreni, bazalka, oregano, sus. cesnek, chilli, sul,(je to priblizne 1:1:1:1:1) je to dost univerzalni na tesoviny, rizoto, toasty ..., ja tyhle druhy koreni pouzivam vlastne porad, vychyt je v tom, ze uz je to namichane, take kdyz specham (vajicka rano nez jdu do prace, prip bageta s sebou) hrabnu do krabicky, mrsknu to tam a je to, covek to nemusi postupne dolovat z tech polorozpadlejch pitliku:)