Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Ano šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
GANBOY

[http://sranda.kdecoje.cz/obrazek/nedovarene_jidlo.jpg]

Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
CHORCHE --- 17:51:15 30.6.2013
LEADA: ja bych nezapominal na cz prostredi, zvlast v horni dolni... cz podnikatele neradi investuji nad ramec neceho, do motivace atd., vesmes to jede stylem - do auta ani korunu, dokud tomu neupadne aspon vejfuk
LEADA --- 17:20:49 30.6.2013
PALEONTOLOG: samozrejme...ale tohle uz je spis na majitele....nevim, jake ma pravomoce rozhodovat o investicich apod....
PALEONTOLOG --- 11:11:24 30.6.2013
LEADA: jako ředitelku by taky mohly zajímat investice a návratnost, režie a její úspory, výkony a pověst podniku, kterej si periodicky shazuje :) ale lidi mají rádi katastrofy :)
LEADA --- 11:08:01 30.6.2013
GENTIANA: jediné, co tě na účetnictví jako ředitelku zajímá jsou náklady/výnosy. Jestliže Ti například náklady připadají moc vysoké, je dobré si je rozklíčovat pomocí jednotlivých tříd. To ti všechno ukáže účetní, co kde najdeš. Stejně tak s výnosama.
Já tomuhle neříkám "rozumět účetnictví". Prostě ti doporučuju zajít za účetní, poprosit jí, ať si na tebe udělá chvilku času a řekne ti svůj názor. Z vlastní zkušenosti vím, že účetní má velmi dobrý přehled o tom, kde se zbytečně vyhazují peníze a kde by naopak bylo dobré přidat. Jistě, jsou to názory teoretického rázu, ale mohou ti pomoci. Je to zase jiný úhel pohledu....
Probém ředitelů a manažerů je pouze ten, že nikoho nezajímá, co si "blbá účetní" myslí...
PALEONTOLOG --- 10:42:10 30.6.2013
ALONSY: jinak znění toho nařízení mě zajímá, jediný co jsem zatím vypátral je, že mražený maso nesmí bejt použítý k chlazeným pokrmům
GENTIANA --- 10:33:18 30.6.2013
LEADA: psát jsem začla, ale jestli to někdo bude chtět vydat nebo dokonce číst, toť otázka.
LEADA --- 10:27:46 30.6.2013
GENTIANA: kdy o tom napíšeš knihu? Hned si ji koupím, bude to trhák! (bez ironie)
PALEONTOLOG --- 18:52:27 29.6.2013
ALONSY: spis to hadam podobnym smerem jako zakaz podavani jakehokoliv syroveho masa, napr. tataraku, nebo ze v provozovne musi byt dostupna pitna voda o teplote 60 C, ale jeste jsem nikoho takovou pit nevidel :)
??? --- 16:11:15 29.6.2013
VANEK: s tímhle to bylo celkem humorné, protože jaksi najednou se (asi před měsícem) ozvala přes facebook autorka a že teda napíše článek a že do zítřka jí mám dodat fotku ve vysokém rozlišení. Nic jiného vědět nechtěla a na nic se neptala.

Fotku nemám a ani nemám rozumný foťák, kterým bych ji vyrobila. Což jsem ji jaksi sdělila (a teda je to dost vidět na těch fotkách, které si dělám sama, že. A taky je to důvod proč spousta fotek jsou odjinud).


Nakonec jsem v tom článku alespoń ve velmi vybrané společnosti.

Pokud máte někdo hluboko ve skříni nějakou starší digitální zrcadlovku k dlouhodobému zapůjčení (či pronájmu za naturálie), tak tím výrazně pomůžete obrazové dokumentaci blogýsku ;-)
ALONSY --- 15:45:46 29.6.2013
PALEONTOLOG: To je něco jako to nařízení že vývary nesmí být z masa?