Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Ano šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
GANBOY

[http://sranda.kdecoje.cz/obrazek/nedovarene_jidlo.jpg]

Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
??? --- 7:59:28 26.7.2017
PUPEK: Tak tam jsme docela dlouho (řekněme dva roky) občas chodili s kamarádama po fotbale, když jsme hráli poblíž - dohromady jsme to mohli dotáhnout třeba tak na 15 návštěv až pak jednou (bude to tak rok) tam kuchař zaperlil takovým způsobem že dokonale zkurvil asi osm z deseti objednaných jídel a to tak, že zmršil fakt všechno včetně třeba hranolek (nebo ossobuco, které tam z nějakého důvodu měli ten den v denní nabídce a které tudíž nebylo zrovna z těch nejlevnějších). Od té doby jsme tam už nikdy nebyli takže koukám žádné zlepšení a vracet se nebudeme. A ano, jejich porce brambůrek má dost otřesný poměr výkon/cena.

Což tedy zrovna platí pro většinu hospod. Mám-li být konkrétní, tak jediný podnik, kde se s tím tak nějak nemažou je Jihoměstský pivovar, kde je těch brambor 500g porce a dorazí obří halda která málem padá z talíře a tři lidi spolehlivě zabaví na hodinu. Za ty (ne úplně zanedbatelné) peníze ideál. To co dorazí v Záležitosti je pak v porovnání dost výsměch (cena není o tolik nižší a množství vizuálně tak třetinové - přitom jde sakra jenom o bramboru, dát tam o jednu víc jim přece nemůže tolik zahýbat se ziskem :))
THEODORT --- 15:45:44 25.7.2017
PUPEK: kde to bylo, me takovyhle podniky zajimaji, resp. hledani pricin co je k tomuhle vede..
DEVIL --- 8:19:56 25.7.2017
WITTGENSTEIN:asi jo. rozhodne bych se teda na nakej ceskej jidelak uz taky konecne podival v realu...
WITTGENSTEIN --- 11:25:13 24.7.2017
DEVIL: Ale hlavně se na to už nějak nehraje, ne? V ČR tedy - na Slovensku jsem to občas viděl. Host restauratérovi implicitně věří, že dostane slušnou porci. Proti těm, co dávají porce hubené, se hlasuje nohama.
DEVIL --- 6:22:38 24.7.2017
jj gramaze u proteinu sou vzdycky v syrovym stavu
??? --- 7:13:05 23.7.2017
PUPEK: Jak u brambor pravda nevím, u masa vždy syrový stav (jak říká BRUKEV, často je v jídeláku na tohle téma i poznámka) - kuchař fikne steak, zváží a pak ho jde udělat.
KUBAN88 --- 23:19:37 22.7.2017
BRUKEV: Imho stav ktery bys mel dostat - 100 g masa neni 30g v realu apdo... Takze co je v jidelaku za urcitou cenu to mas dostat
PUPEK --- 21:53:07 22.7.2017
no jako dal jsem si ty 300g brambůrky a protože to nebylo poprve, tak jsem si ze zvědavosti vzal váhu a brambůrky měly 116g. nevim, přijde mi to jako vojeb, 300g za 89 kč je OK, člověk by se z toho i najedl, ale 116g.....ale jestli jsou váhy v jídeláku v syrovým stavu, tak to je asi správně
BRUKEV --- 8:47:01 22.7.2017
Syrový stav imho.
Navíc velmi často, nebo vždy(?) to bývá uvedeno v jídeláku.