Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Vaříme ryby a mořské plody... mňam
KLA
Vaříme, pečeme, smažíme, grilujeme...

Ryby české, ryby mořské, mořské plody...

[http://www.bbcgoodfood.com/recipes/2872/images/2872_MEDIUM.jpg]

Recepty, nápady, fotky výtvorů, kam zajít do restaurace, kde koupit čerstvé ryby. Co k rybám... Kdo půjde na ústřice? :)

pokud budete vkládat recept, napište na začátek slovo recept ať se to podle toho dá filtrovat, děkuji
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
STAYFRESH --- 20:17:11 18.3.2013
MUTHA: diky, jen sem doufal ze je to v cechach) ale vypada dobre no)
MUTHA --- 6:55:48 18.3.2013
STAYFRESH: http://www.pakhuis.be/

uz sedmej rok si drzej bib gourmand od michelinu. na muj vkus trochu moc velkej a rusnej podnik, ale jidlo super a obsluha bezchybna
STAYFRESH --- 3:21:59 18.3.2013
MUTHA: kde to delaj? vypada to pekne
MUTHA --- 20:53:51 17.3.2013
VERCA_ZABA: je to z restaurace, takze nepodelim .) ale v tech testovinach byly suseny rajcata, cesnek, rapik, spenat a nevim jestli jeste neco. no a navrch grilovany sepie
VERCA_ZABA --- 18:40:59 17.3.2013
MUTHA: podělíš se o recept? prosím:)
MUTHA --- 23:19:15 6.3.2013
nedavna veca. klasika humr s bylinkovym maslem a kokosovou ryzi

[http://i.nyx.cz/files/00/00/09/41/941864_5b837a7974906896a667.jpg?name=20130302_201813.jpg]
SOLEI --- 10:45:03 27.2.2013
BRUKEV:
Jednoduchý? Trošku posolit a na gril. Sama o sobě je chuťově natolik výrazná a člověk to nejí jako brambory, takže není potřeba vymýšlet jak to udělat pestřejší.
RUTHLESS --- 14:25:12 23.2.2013
BRUKEV: rek bych, ze makrela bude idelani do takovejch tech balicku z papiru. je dosatecne tucna, takze pusti stavu a zeleninu u sebe prijemne ovoni a dochuti. ale makrela je pro me osobne ryba na uzeni a grilovani :-)
BRUKEV --- 11:48:30 23.2.2013
Nějaký jednoduchý tip na makrelu (krom na másle, kmíně, s rozmarýnem)?
Případně nějaká marináda/potíračka?