Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Vaříme ryby a mořské plody... mňam
KLA
Vaříme, pečeme, smažíme, grilujeme...

Ryby české, ryby mořské, mořské plody...

[http://www.bbcgoodfood.com/recipes/2872/images/2872_MEDIUM.jpg]

Recepty, nápady, fotky výtvorů, kam zajít do restaurace, kde koupit čerstvé ryby. Co k rybám... Kdo půjde na ústřice? :)

pokud budete vkládat recept, napište na začátek slovo recept ať se to podle toho dá filtrovat, děkuji
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
TEKLAC --- 12:47:16 3.5.2012
PAPRIKANA: Cau, zalezi jak sou velke co sem koukal tak 2-3 min z kazde strany, je to morska potvora ktera se dela na minutku
PAPRIKANA --- 11:35:41 3.5.2012
Ahoj, dnes jsem an trhu [Kreta] koupila cerstve kalamary.. jak dlouho se maji grilovat, aby nebyly tuhe?
TEKLAC --- 12:28:08 27.4.2012
SOLEI: Klidne nariznout, a polejvat rozpustenym maslem behem peceni pro vetsi smak:)
SOLEI --- 12:18:50 27.4.2012
TEKLAC: Děkuji. Co kůže. Štiku nestahuji, ale sumec má prý kůži tužší, mám ji nějak naříznout, nebo nechat tak jak to je?
TEKLAC --- 11:45:27 27.4.2012
SOLEI: Urcite, jelikoz je to ryba ne moc tucna, pridal bych vice masla a pect na nizsi teplotu 160
SOLEI --- 8:58:42 27.4.2012
Poradíte mi prosím co se sumcem?
Není prostor ani teplá voda na složitý recept. Když mám štiku tak jenom vyvrhnout a celou upéct. Můžu to stejné udělat se sumcem?
MUTHA --- 18:28:20 22.1.2012
sojovka a stredomorsky zpusob? .)
TEKLAC --- 13:09:29 22.1.2012
Morske potvory na stredomorsky zpusob
Ingredience:
Krevety velke, mix morskych potvor, cibule, cesnek, rajcata z konzervy, kapary, sojovka, cili, sul, pepr, bylinky
Priprava:
v rozpalenem woku na olivaci osmahnem cibuli na jemno, pridame cesnek, lehce orestujem s c.lzici sojovky, pridme krevety, po 3 min. mor.pot., kapary, dale rozkrajeny rajcata z konzervy a stejnou konzervu vody aby z toho nebyla kase, ale omajda, dochutime decentne cili, sul, pepr, bylinky.
Podavame s ryzi a bilym vinem
CNV --- 13:39:55 24.7.2011
Tak jsme pojedli a je to mrcha kostnatá teda. Ovšem maso výborné.
TEKLAC --- 12:53:09 24.7.2011
CNV: presne tak, cerstva ryba uz chutna sama od sebe, a prehanky s korenim to jenom kazi