Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Vaříme ryby a mořské plody... mňam
KLA
Vaříme, pečeme, smažíme, grilujeme...

Ryby české, ryby mořské, mořské plody...

[http://www.bbcgoodfood.com/recipes/2872/images/2872_MEDIUM.jpg]

Recepty, nápady, fotky výtvorů, kam zajít do restaurace, kde koupit čerstvé ryby. Co k rybám... Kdo půjde na ústřice? :)

pokud budete vkládat recept, napište na začátek slovo recept ať se to podle toho dá filtrovat, děkuji
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
JAHMAR --- 16:55:25 31.3.2011
nema někdo nějakej typ na to jak nějak zajímavě připravit takový ty podkovičkový filety z lososa? mam jich pár na mrazáku tak hledám typ na něco fajn =)
KKKAROLINKA --- 18:04:52 21.3.2011
TEKLAC: ok děkuju :)
RUTHLESS --- 15:46:32 21.3.2011
TEKLAC: Perfektni vec. Jeste doporucuju nalozit do igelitovyho pytliku (takovej ten pevnejsi) uplne bez vzduchu zavazat.

K tem bylinkam - nic extra vyraznyho, treba tymian bych asi vynechal, ale jak pises, bazalka, kopr, to je uzasna vec!
TEKLAC --- 15:03:56 21.3.2011
KKKAROLINKA: kopr, bazalka, oregano vse co je cerstve! :)
KKKAROLINKA --- 14:38:01 21.3.2011
TEKLAC: jaká kombinace bylinek je nejlepší?
TEKLAC --- 11:29:47 21.3.2011
YOCCI: jo, alobal bude dobry, akorat doba peceni bude rychlejsi, a kdyz to bude temer hotovy sundat alobal a udelat kurcicku, aby se to zatahlo
YOCCI --- 11:25:47 21.3.2011
TEKLAC: v pekáči a místo poklopu alobal?? Na rybyj e to prej lepší..a nepodlívat, co?
TEKLAC --- 11:20:14 21.3.2011
YOCCI: nechat rozmrazit, rozkrojit napul podelne, koupit nejlepe cerstve bylinky a nasekat je, bylinky a olivovy olej smichat muze i pepr, ale bez soli, nalozit na par hodin do chladku, a pect v troube na 150°C cca 1 hodinu, podaveme s ryzi a vinkem:)
YOCCI --- 10:38:42 21.3.2011
hojte, pls dotaz-dostala jsem k narozeninám mraženého lososa...co teď s ním? Jak ho upravit co nejlépe, aby byl fakt dobrý? Je bez hlavy jinak celý, je ho docela kus =)))
LEPEK --- 17:44:02 18.3.2011
MJUGEN: díky za tip, naprostá spokojenost :)