Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Joomla - open source CMS muze byt sexy
VIDA
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
SYNTAX_TERROR --- 17:06:03 30.11.2016
Ahoj, začínám programovat pro Joomlu 3 a řeším teď jeden zádrhel. Konkrétně mám vlastní komponentu, která obsahuje formulář a já chci po odeslání formuláře ten POST odchytit a zpracovat. Co jsem se zatím dočetl, mělo by stačil udělat něco v tomto smyslu:
 <form action=/?option=com_checkoutcomponent&task=formprocess" ...>
      <input type="hidden" name="option" value="com_checkoutcomponent" />
      <input type="hidden" name="task" value="formprocess" />
      <input type="hidden" name="view" value="default" />
      ... 

A pak mít v controlleru komponenty com_checkoutcomponent metodu formprocess();
Jenže přesně takto to mám a do té metody se to nedostane. Po odeslání formuláře mi firebug hlásí, že ten POST request byl Aborted a následně dojde k přesměrování na homepage (index.php).

Prosím o hint, co jsem udělal špatně.
PETJULA --- 16:29:43 18.10.2016
LUSY: Můžem se potkat na kafe a ukážu chceš-li
REDSNAKE --- 9:36:19 17.10.2016
LUSY: Složitý to není. Když ti udělali web, nedostala jsi k tomu žádný user manuál?

To na co se ptáš by asi bylo zbytečné vysvětlovat od začátku, zkoušela jsi něco? Máš nějaký konkrétní problém?
Články se přidávají "Články"- >přidat článek. Podle toho jak je udělaný web se musí případně nastavit kategorie.
LUSY --- 9:33:55 17.10.2016
REDSNAKE: Především chci zjistit co je reálné a co ne ;) Hlavně by šlo o přidávání článků, když zvládnu něco víc tak fajn, když ne, neva :) Hlavně se vyznat v tom co je tam jednoduché a na co už potřebuju profíka... už jsem takhle řešila jeden web ve wordpressu - a tam ty základní věci byli jednoduchý - přidat něco do e-shopu (tady eshop nebude), změnit fotku, text,...
REDSNAKE --- 20:41:14 16.10.2016
LUSY: To je dost složité. Otázka je, jestli chceš jen administrovat uživatele a přidávat články nebo web i nějak rozvíjet.
LUSY --- 20:23:37 16.10.2016
Není tu někdo kdo by mi byl ochotný vysvětlit nějaké základy správy už hotového webu v systému Joomla? Nějak nemám nervy na to zkoumat to sama úplně od nuly... Praha. Děkuji :)
CYBERWOLF --- 13:17:54 14.10.2016
CYBERWOLF: tak už nic - tohle zdá se vyřeší mé problémy: http://www.kksou.com/php-gtk2/joomla/directphp-plugin.php
CYBERWOLF --- 12:59:51 14.10.2016
Tak už to mám (super user musí být a já měl jen administratora). Breezing forms vypadají fakt velký, nevím, jestli se mi v tom podaří naklikat, co potřebuju, dřív, než se z toho zblázním :)

Nějaký plugin, co by umožnil vkládat vlastní php by nebyl?
CYBERWOLF --- 12:13:09 14.10.2016
HAMAKA: nekoukal, zkusím. Jen bych ještě potřeboval poradit... jak to vlastně nainstaluju? Dokumentace mě odkazuje na extensions -> isntall, což je přesně to, co tam nemám :(
HAMAKA --- 12:07:19 14.10.2016
CYBERWOLF: ahoj ja na tohle pouzil ve 2.5 breezing forms a funguje to paradne. na to jsi koukal?