Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Makrobiotika a výživa podle pěti elementů
DARJEEL

[http://www.dianasdesserts.com/news/news2005-10/AutumnComfortFoodBeverageRecipeImage.jpg]


Tenhle klub není pro ortodoxní a zapálený makrobiotiky, kteří by tu chtěli dělat celosvětovou osvětu, ale pro lidi, kteří si položili otázku:
"Co ještě pro sebe můžu udělat, abych se cítil dobře?"
Je prostě pro všechny, kteří chápou, že zdravé a kvalitní jídlo je základ, ale nešílí z toho :)


makrobiotická zkušenost- kerrayuv čtivý report
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
IPH --- 8:20:18 29.9.2013
STAROJDA: vsak jo, hlavne ze ma clovek na vyber.) jahly ani ryzi jsem bohuzel jeste varit nezkousela, tagze popravde nevim...
STAROJDA --- 15:55:27 28.9.2013
IPH: no nesedly nám jáhly - nedařilo se nám je uvařit jak ty co máme obvykle (cerman) a bylo v nich dost slupek. a teď jsme zkusili novou basmati 1181 a taky nám nesedla svou konzistencí a bylo tam víc nekvalitních zrn. oboje je ale dost o osobních preferencích, prostě máme na výběr :)
IPH --- 13:41:41 28.9.2013
STAROJDA: .)) super, hele a co konkretne vam treba nevyhovuje- jen tak ze zajimavosti.)
STAROJDA --- 0:14:48 28.9.2013
IPH: jojo, taky tam nakupujeme. Ne všechno zboží nám vyhovuje (máme mlsné jazýčky), ale jinak je to super.
IPH --- 0:02:29 28.9.2013
jiz tady byl zminovan pan Pekar z Opobchodu ( http://www.opobchod.cz/ )...musim vsem vrele doporucit, pred par dny jsem na zaklade tipu tady na nyxu objednala a obdrzela zbozi a je to fakt super kramek s uzasnym pristupem a vubec prodavajici skvele suroviny! - hrach a dyne z Moravy atp. a hlavne fakt chutnaji!!! pozn. nejsem pribuzna ani nic jineho.)) ale jsem fakt neskonale mile prekvapena a nadsena.))
??? --- 13:42:23 27.9.2013
tip na fajn syty tempehovo-orechovy kulicky (urcite jde spousta variaci):

[ PEPAZZ @ Varime s LASKOU - vegetariansky jime, pijem, hodujem... Ale hlavne varime NO MASO ]
SELLIGAN --- 13:30:22 27.9.2013
Tak tempeh hotov..myslela jsem, ze to nema sanci se chytnout, ale prorostlo to plísní
akorat jsem ho v te skrini nechala dva dny, co je mozna moc...nevim..prijde mi ze dost smrdi, ale asi to tak ma byt..Zatim mam k tomu dost respekt, predstava, ze do sebe nacpu tolik plisne. Proste holt vypada jinak nez ten tempeh od Sunfoodu..
Mam ho zkusit nejak marinovat? nejake tipy? rady? Dekuji
??? --- 21:48:20 11.9.2013
a já sem zrovna jdu s dnešní večeří, tak taky přispěju k větší obrázkovosti.))

trošku se ochladilo, rýmička - tak dnes akutně sezónně aneb co Zelňák dal (jáhlový knedlíček, seitan, jemná křenová omáčka)
omluvte nekvalitu, mám tu šero (a byl hlad,D).

[http://i.nyx.cz/files/00/00/10/49/1049141_40b25f4774d5b7fd2361.jpg?name=DSC00631.JPG]
BROZKEFF --- 20:29:45 11.9.2013
Dobrušské natto (sójové pavučiny :o)) je opět k dispozici a je typicky... nattovité! K dispozici například v brněnské zdravce na Lidické. Kupujte!

A neříkejte že vám nechutná, jinak vám zařídím ilegální dovoz surströmmingu ze Švédska a pak se budete po nattu olizovat všichni!

[http://i.nyx.cz/files/00/00/10/49/1049095_e701c5c39e035c8aa4cd.jpg?name=Natto_9_2013_small.jpg]