Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Makrobiotika a výživa podle pěti elementů
DARJEEL

[http://www.dianasdesserts.com/news/news2005-10/AutumnComfortFoodBeverageRecipeImage.jpg]


Tenhle klub není pro ortodoxní a zapálený makrobiotiky, kteří by tu chtěli dělat celosvětovou osvětu, ale pro lidi, kteří si položili otázku:
"Co ještě pro sebe můžu udělat, abych se cítil dobře?"
Je prostě pro všechny, kteří chápou, že zdravé a kvalitní jídlo je základ, ale nešílí z toho :)


makrobiotická zkušenost- kerrayuv čtivý report
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
BOSSORKA --- 21:05:39 19.3.2008
Nasla jsem fajn stránky: http://www.makrobiotika.info/index.php ;)
WOOD --- 13:48:23 18.3.2008
...ja neumim, to meje pritulka ;D ...ale nevim ze by se to nejak lisilo od normalniho...mozna se to akorat sparuje nejdriv...
BOSSORKA --- 22:58:20 12.3.2008
WOOD: možná to bude tím, že jsem je trhaly u řeky... :D napíšeš prosím postup jak kopřivovej špenát děláš ty? možná mu dám ještě šanci :)
WOOD --- 18:56:17 12.3.2008
a ty si mela koprivy z rybnika?)) ...no ja nevim ja mam koprivovej jeste radsi nez obycejnej, a nevsim sem si ze by nejak smrdel...???
BOSSORKA --- 19:32:16 11.3.2008
Dělali jste někdy špenát z kopřiv? Jak vám chutnal? Nemůžu si pomoct, ale "smrdělo" mi to jako nějaká ryba či mořská řasa (vím, že jsou zdravý, ale prostě cokoliv z moře či rybníka moc nemusím). čaj je oproti tomu pro mě mnamka asi zustanu u něj :)

SHMAIDA --- 13:14:24 4.3.2008
jj, to je rozumný přístup :)
MAJKA196 --- 19:29:27 1.3.2008
Mám nějaké zdravotní problémy, tak bych ráda jedla co nejmíň pilulek:-).
SHMAIDA --- 14:38:47 28.2.2008
MAJKA196: díky za rcepis, zní to zajímavě...

a proč ses o to vlastně začala zajímat?
MAJKA196 --- 18:12:43 27.2.2008
Ahojky, taky jsem si koupila knížku MICHIO KUSHI: MAKROBIOTICKÁ CESTA. Zatím jsem toho moc nezkoušela, ale včera jsem si zkoušela udělat polévku z bílé ředkve a měla překvapivě dobrou chuť. Rychlé a jednoduché. Bílou ředkev nakrájenou na kostky jsem osmahla na olivovém oleji, zalila horkou vodu, přidala sojovou omáčku, na proužky krájenou mrkev a lžíci ovesných vloček. Vařila jsem to asi 10 minut, potom přidala trochu pórku, osolila a opepřila. Parní hrnec mám, ale takhle široké využití pro něj nemám:-(. Dám tam nejvýš uvařit brokolici nebo knedlíky.
SISTA --- 14:18:06 6.2.2008
SHMAIDA: objevila jsem to dneska, takze zatim bohuzel nic:)