Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Čokoláda - Läderach, Toblerone, Lindt, Nestlé a spol.
GOBERS
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
K_BOT --- 14:11:58 20.3.2013
Nedavno jsem si objednavala cokoladu u Hotel Chocolat a od ty doby mi nedali pokoj, takze jsem jim dneska kejvla na jejich All Alcohol Collection .D Tesim!

[http://i.nyx.cz/files/00/00/09/50/950167_ee9940bd64045beeefe0.jpg?name=CTC-HEADERS-NOTEXT-FORTIFIED.jpg]
??? --- 13:33:03 10.3.2013
Jak poznat dobrou čokoládu? Nekřupe, prozrazuje belgický chocolatiér | Dobrá chuť | www.lidovky.cz
http://www.lidovky.cz/dobra-cokolada-nekrupe-rika-belgicky-chocolatier-f6u-/dobra-chut.aspx?c=A130307_112334_dobra-chut_mc

Ve skutečnosti je to velká věda. Ve výrobně nesmí být ani o trochu víc než 20 stupňů, přičemž vlhkost vzduchu se musí držet mezi 60 až 80 procenty. Ještě složitější je pak temperování čokolády, které se používá při tvarování cukrářských výtvorů. Mléčná čokoláda potřebuje přesně 44 stupňů, bílá jen o stupínek víc. Po pár minutách se musí rychle zchladit a poté opět zahřát.

[http://i.lidovky.cz/13/031/lnorg/MC49af3a_bel7.JPG]
??? --- 15:01:39 21.2.2013
Země, kde nemají rádi čokoládu. Snědí 2 tyčinky za rok - Aktuálně.cz
http://aktualne.centrum.cz/zahranici/asie-a-pacifik/clanek.phtml?id=772066

Ovšem čokolády průměrný Číňan, který po sladkostech moc neprahne nebo na ně není zvyklý, zkonzumuje jen 100 gramů ročně, což odpovídá zhruba dvěma tyčinkám Snickers. V porovnání s tím Japonci jedí jedenáctkrát větší množství čokolády, Američané čtyřiačtyřicetinásobek a Němci dokonce dvaaosmdesátkrát více.
??? --- 12:07:30 5.12.2012
Peklo na talíři: Čokoládové figurky - Pořad: Peklo na talíři, Video na Stream.cz (ID: 778443)
http://www.stream.cz/peklonataliri/778443-peklo-na-taliri-cokoladove-figurky

"Legrační" je to srovnání českého a rakouského Mikuláše na závěr. :)
NTR23 --- 11:25:17 5.11.2012
Před chvílí mi přistáli v ruce. Těším se jak malej.

[http://farm8.staticflickr.com/7125/8157281852_de96e5a9d3_o.jpg]

Packaging of the World: Creative Package Design Archive and Gallery: Marou Chocolate
http://www.packagingoftheworld.com/2012/04/marou-chocolate.html

Wallpaper* chocolate, by Marou and Rice Creative
http://vimeo.com/45629100


??? --- 21:21:14 22.10.2012
Foto: Jak se dělají Mozartovy koule - Fotogalerie - Zahraničí - Aktuálně.cz
http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/fotogalerie/2012/10/22/foto-jak-se-delaji-mozartovy-koule/
IORETH --- 18:12:26 16.10.2012
???: to je co říct, z pralinek jsou alkoholické a některé i nealkoholicé moje nejoblíbenější :-)
??? --- 17:09:10 16.10.2012
IORETH: Predajna existuje (teda, boli sme tam pred rokom) a pralinky Coppeneur sme tam ochutnali... boli dobre, neviem ci luxusne, ale boli velmi chutne, subjektivne chutnejsie nez Arko :)
IORETH --- 14:49:12 16.10.2012
CHLEBA: vypadá to jako čistě reklamní akce Pralinkového klubu, jak se dostat do širšího povědomí... Pokud skutečně existuje kamenná prodejna v Praze ve Slovanském domě, tak ta čokoláda bude nejspíš v pořádku. Ale jestli je skutečně exkluzivní, to bychom museli zkusit na vlastní jazyk :)
MAIMONIDES --- 23:34:45 15.10.2012
CHLEBA: je to ze slevomatu, bude to podvod