Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
www.facebook.com - komunitní server
PETGRIDUS
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
MARDUK --- 14:55:10 28.6.2010
Čo tak túto info hodiť do topicu?:)
ADAMM --- 14:53:24 28.6.2010
OFFINKAA: ne :/
OFFINKAA --- 13:49:40 28.6.2010
asi nejde změnit, když už jednou pages založím jako firmu a chci je třeba přeměnit na restauraci, tak to asi nejde, že?
BOO --- 0:24:49 27.6.2010
LOSER_: nechapu jak to donald mysli - asi spravne. moje zkusenost je ta, ze kdyz das ze fotky na kterejch ses oznacenej uvidis jenom ty, znamena to, ze kdyz se nekdo kouka na tvuj profil, tak vlevo tam mas ted asi Fotky Pepy Voriska (185) - naky cislo fotek, visco.. a kdyz to odznacis, tak tam ta moznost vubec nebude. nebude zadny mozny klik na fotky pepy (185) ;) ale kdyz budou na profilu karla a karel tam bude mit albicko z vcerejsi party a ty, jakozto pepa, tam budes oznacenej, tak lidi samozrejme ty fotky uvidi. pokud maj v kamosich karla a karel jim povolil to albicko ;)
PHRANKY --- 21:18:22 25.6.2010
OFFINKAA: ale pry se do toho uctu neda dostat-prihlasit.
LOSER_ --- 8:35:50 25.6.2010
Děkuju
DONALD --- 1:25:04 25.6.2010
LOSER_: a to druhy jak pises ... tj. prekvapive nastavujes u koho ma byt videt na jakych fotkach jsi oznacen :) momentalne to vidi vsichni tvoji pratele.

imho se to tyka obecne fotek na kterych jsi oznacen (tj. je jedno jestli te nekdo oznacli nebo jsi se oznacil sam, ale na to uz boty nevsadim)
DONALD --- 1:21:20 25.6.2010
LOSER_: ja mam vypnuty na tom info accessible through your friends vsechno a pratele normalne vidi to co na profilu mam... to je fakt jen o tom co muzou aplikace tvejch pratel o tobe vytahnout
LOSER_ --- 13:31:18 24.6.2010
Prosím o radu ohledně nastavení soukromí v Aplikacích a hrách... když všechno odškrtám pryč, bude to mít nějáký vliv i mimo Aplikace a hry. Například že moji přátele neuvidí mé fotky ?
[http://i49.tinypic.com/2dl6q9c.png]

A ještě tady...věci co sdílí ostatní, když dám pryč "fotky a videa na kterých jsem označen" tak mě lidé neuvidí označeného na fotkách co mají u sebe moji přátelé a já jsem na nich označen ? Jinak mám vše uzamčené, jen tohle od samého začátku moc nechápu. Díky a sorry pokud se tu takovéhle dotazy neakceptují.
[http://i49.tinypic.com/egvofs.png]
CLUBEER --- 23:27:00 23.6.2010
tak ten dotycnej to zkusil a napsalo mu to ze zadost o pratelstvi byla poslana