Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Asijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
MRMNK
* * * Anketa: Jaký používáte wok či pánev a jak jste s nimi spokojeni???

Na nástěnce najdete:
- OBCHODY - - odkazy a adresy obchodu, at uz kamenych ci internetovych, take odkazy info kde sehnat cerstve ryby
- RESTAURACE - - odkazy a adresy restauraci
- KUCHARKY A INFO NA NETU - - jak se starat o Wok, klice na asijske suroviny, odkazy na stranky s recepty ci informacemi
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
PENTAFEKTEK --- 8:25:45 22.2.2019
NYXALLAH: jéé Ahmed :) tam chodim už léta... jedna z nejlepších českejch indorestaurací co znám ... starší kuchař Ahmed umí moc :) mladší taky dobrej, ale starej to má hold v ruce víc
taky doporučuju
DOCKINEZ --- 19:02:51 21.2.2019
Jen si odlozim

How to Make XO Sauce - A Hong Kong Favorite - The Woks of Life
https://thewoksoflife.com/2016/10/xo-sauce-recipe/
NYXALLAH --- 19:38:01 18.2.2019
Tenhle malý podnik jsem objevil náhodou a po první návštěvě se okmažitě rozjela silná závislost. Lepší madrás a vindaloo jsem nikde neměl. Vřele doporučuji.
Curry Masala
http://www.currymasala.cz/
??? --- 17:05:05 18.2.2019
Autorky viet food friend si otevřely podnik.

Pho Bar – Noodles & Rolls
https://phobar.cz
??? --- 18:00:48 3.2.2019

AMA Tibetan restaurant is at Zmrzlinárna Braník.
44 mins · Prague ·
Tashi delek, lovers of Tibetan food! A new Tibetan pop-up is open from February 1 in Prague. Every Monday, Wednesday and Friday from 11:00 you can get Tibetan thukpa prepared by Sonam´s Café Tibet at Zmrzlinárna Braník. Come and taste it.

[https://scontent.fprg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/51388204_772385149790971_5902388321543258112_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_ht=scontent.fprg1-1.fna&oh=93e50ea154d5833ecce81c290fcb1706&oe=5CFBCC59]
??? --- 11:33:27 2.2.2019
SALVATOR: My je mame uz asi 20 let:)))) komplet set... obcas nejakej kousek vybouchne, obvykle v mikrovlnce a rozsype se na cimrcampr :) je to trochu adrenalin:))
87HIGHFLYER --- 21:32:04 1.2.2019
MUTHA: parada. No s tim bananem uz jsem to taky zjistil:))
MUTHA --- 21:17:06 1.2.2019
87HIGHFLYER: aha, to asi dava smysl s tim listem misto papiru

Jinak jestli sticky rice myslis treba lo mai gai, tak na tu se pouziva spis lotosovej list imho, protoze je mnohem mekci a lip se do nej bali
87HIGHFLYER --- 20:56:47 1.2.2019
MUTHA: dava se do paraku misto papiru, prej to chytne v chuti nejakej smrnc. Mám ho spoustu, udělám asi i nějakou sticky rice apod. Tak me zajimalo jestli je to k necemu nebo proste v asii je jednodussi tam dat list nez papir:) Jinak dik za ujisteni.