Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Asijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
MRMNK
* * * Anketa: Jaký používáte wok či pánev a jak jste s nimi spokojeni???

Na nástěnce najdete:
- OBCHODY - - odkazy a adresy obchodu, at uz kamenych ci internetovych, take odkazy info kde sehnat cerstve ryby
- RESTAURACE - - odkazy a adresy restauraci
- KUCHARKY A INFO NA NETU - - jak se starat o Wok, klice na asijske suroviny, odkazy na stranky s recepty ci informacemi
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
??? --- 16:58:44 2.12.2016
10 Vietnamese Noodle Soups You Must Know | SAVEUR
http://www.saveur.com/vietnamese-noodle-soup-guide
DEIKSAC --- 15:47:12 24.11.2016
KLONOVAC: jo to bude vic obchdou, i malesicka trznice ma a svyho casu (10 let zpatky) byly k mani i v holesovicky trznici, ale nevim, jestli to tam jeset nekde ma dneska
KLONOVAC --- 15:04:26 24.11.2016
MRMNK: Prosimtě a když mluvíš o pánvi "Sapa klasika", v kterym konkrétnim obchodě se dá sehnat? Nebo je tam víc míst, kde prodávají pánve?
SALVATOR --- 14:19:27 24.11.2016
MRMNK: A vařič jede PB?
MRMNK --- 11:49:48 24.11.2016
KLONOVAC: kdyz jsem bydlel v byte s plynem tak jsem varil na plotne (bez podstavce ale doporucoval bych ho, da se koupit), ted mame elektrickej, takze mam zvlast varic na wok a musim rict ze je to jeste pohodlnejsi, co se tyce stability i plamen to dokaze udelat mnohem vetsi
KLONOVAC --- 8:06:18 24.11.2016
MRMNK: A jakým způsobem na ní vaříš? Máš samostatnej hořák? Nebo ji dáváš na sporák a máš tam nějaké upevnění/podstavec?
MUTHA --- 17:06:44 23.11.2016
KLONOVAC: ja si minulej tejden poridil za 100eur tuhle s plochym dnem kvuli indukci

Industry wok, vlakke bodem
https://www.demeyere-online.com/...s/specialiteiten/wokken/industry_wok_vlakkebodem-40850-880-0.html

a je skvela
MRMNK --- 14:19:39 23.11.2016
KLONOVAC: důležitá je ta uhlíková ocel bez dalsi povrchove upravy, nevim jestli se takove daji sehnat s plochym dnem
mám klasickou pánev ze sapy, myslím 38 stála asi 500, mám ji řekněme 10 let a vaří se na ní stále stejně dobře, respektive některé pokrmy bez ní neuvařím nebo nejdou uvařit tak dobře
pokud ji budeš kupovat z tržnice tak se nenech odradit pokud bude místy trochu rez, je to vlastnost toho materiálu, jak se zajede a opečovává tak je v poho
KLONOVAC --- 13:25:32 23.11.2016
Ahoj. Chtěl bych si pořídit pořádnou klasickou ocelovou wok pánev a potřeboval bych poradit. V záhlaví jsem se dočetl, že nejlepší je jít pro ni do Sapy. Ale když už budu v obchodě, tak jak vybrat kvalitu? Přečetl jsem pár článků a tak nějak jsem se rozhodl pro plochý (vypouklý) dno s průměrem 10cm. Celkový průměr tak 35cm. Ideálně s dřevěným madlem a tlouštkou plechu alespoň 1,5mm.

Nebo je to blbost? Co myslíte? Jo a kolik tak řádově ty wok pánve v Sapě stojí? Dík.
POHODAVOLE --- 12:11:47 22.11.2016
MOODYCAT: to bylo jasny hned, jak si psala prvne :)