Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Programovani v C#, F# a dalsich jazycich pro .NET, Mono a ostatni CLI implementace
TENCOKACISTROMY
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
TENCOKACISTROMY --- 12:01:26 31.3.2011
SMOKY: Vcetne shematu apod? K MSSQL jsou pro .NET assembly, ktery ti zpristupnujou kazdej objekt v databazi. Ty objekty maji metodu "Script()", pres kterou muzes ziskat skript, jenz ti je vytvori/upravi/smaze. Data pak muzes previst normalne pres DataReader a BulkCopy.

Nicmene nevylucuju, ze pro Azure neexistuje nejakej tool (ovladatelnej z tvy aplikace), kterej tohle vsechno zaridi.
SMOKY --- 1:06:57 31.3.2011
Potreboval bych takle prevest celou databazi - schema i data. Konkretne bych potreboval prevest databazi z MSSQL na Azure. Je to nejak jednoduse mozny ? (musi to jit pres moji aplikaci )
AREX --- 12:49:38 30.3.2011
TENCOKACISTROMY: Tolik toho zase nemam nastesti :)
TENCOKACISTROMY --- 12:00:11 30.3.2011
AREX: K tomu BulkCopy jeste podotku, ze je dobry to tam posilat po mensich davkach, pac kdyz ta DataTable ma mit 10M zaznamu, tak to nebude moc efektivni. Ja obycejne pouzivam 10K zaznamu a pak nahravam, a je to celkem ok.
AREX --- 11:57:09 30.3.2011
TENCOKACISTROMY: Diky moc, ten BulkCopy bude stacit. Naprimo to bohuzel nejde, protoze ten vzdaleny sql server neni videt zvenku.
TENCOKACISTROMY --- 11:03:33 30.3.2011
AREX: Jestli chces jenom previst data z jedny databaze do druhy, tak mas nekolik moznosti. Uplne idealni by bylo si ten druhej server pripojit jako Linked-Server a pak udelat v SQL:
INSERT INTO [muj_server].[moje_db].[schema].[tabulka] ( sloupec1, sloupec2 )
    SELECT sloupec1, sloupec2 FROM [jiny_server].[jina_db].[schema].[tabulka]


Jestlize tohle z nejakyho duvodu nejde, nebo vylozene touzis po tom, aby to slo pres tvoji aplikaci, pouzil bych DataReader a BulkCopy. http://www.codeproject.com/KB/database/SqlBulkCopy.aspx
AREX --- 10:02:22 30.3.2011
Zdravicko, nevite jestli je v linq to sql modelu nejaka jednodussi moznost jak vygenerovat cisty insert skript ? Mam databazi (MSSQL 2008) na vzdalenym serveru, ze ktery bych chtel udelat obcas rucne dump nekterych tabulek. Asi uz jsem tak moc zblbej modernima metodama, ze prehlizim neco strasne jednoduchyho...

Nasel jsem DataContext.Mapping kde si vytahnu strukturu tabulek, ale pak to generovani samotnych insertu je celkem zamotany. Jde tam predevsim o naformatovani te hodnoty do insert query, napr. nvarchar sloupce aby byly prefixovany N, datumy taky asi nejak naformovat...Nevite prosim o necem ?
KERRAY --- 12:51:27 29.3.2011
Netušíte někdo, jak přijít na to, kde se může skrývat "indirect dependency"?

Mám knihovnu, která referencuje IronPython - kterej jsem si ve verzi 2.7 zkompiloval pro 3.5

Knihovna se zkompiluje, její funkce normálně chodí, když volá IronPython, tak všechno funguje, ale jakmile tu svou knihovnu referencuju z dalšího projektu, tak ten už se mi nezkompiluje: The primary reference "SPTools..." could not be resolved because it has an indirect dependency on the .NET Framework assembly "... v4.0.0 ..." which is hight then the version "3.0.0.0" in the current target framework.

Takovýchhle warningu tam vyskáče 30, a samozřejmě k tomu errory, protože reference není platná...

Když zkoumám v Reflectoru, tak všechny knihovny, které referencuju, jsou postavené pro v2, jejich reference se odkazují jenom na dllka v2, mscorlib je všude taky v2, už jsem zkoušel nastavit u referencí i Specific Version, a pořád nic.

Tak kdybyste měl někdo tip, co dělám blbě, nebo aspoň jak přijít na to, kde ta reference je nebo jak se tam dostává...
VIRTUALVOID --- 12:30:41 23.3.2011
NECROMAN: v prvom rade to je len "plugin" do VS, ked chces si mrkni : http://msdn.microsoft.com/en-us/lightswitch/gg604823
DIX_Q --- 12:29:52 23.3.2011
Zdravim, nemate tu nekdo prosimvas zkusenosti se zpracovanim zvuku v .NET [idealne C#] a tvorbou audio pluginu? Napr. knihovny VST.NET nebo BASS.NET? Potreboval bych trochu pichnout, ozvu se postou, diky moc!