Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Programovani v C#, F# a dalsich jazycich pro .NET, Mono a ostatni CLI implementace
TENCOKACISTROMY
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
MAIMONIDES --- 19:00:05 15.8.2019
ICARUS: tech způsobů je asi 8
ICARUS --- 18:28:51 15.8.2019
MAIMONIDES: Myslis Blazor? Zatim ne, bohuzel.
MAIMONIDES --- 23:33:04 14.8.2019
Zkoušel tu někdo js v c#?
VITI --- 20:48:51 14.8.2019
RUTHAN: metoda ma povinne parametry, tak nejaky zadej:
Button1_Click(this, EventArgs.Empty);
NECROMAN --- 18:33:42 14.8.2019
JAACOB: jo, je to novinka ze C# 5.0, sikovne vesi hlavne pro MVVM
Caller Info Attributes in C# 5.0 - CodeProject
https://www.codeproject.com/Tips/606379/Caller-Info-Attributes-in-Csharp-5-0
RUTHAN --- 18:32:14 14.8.2019
MORMEGIL: Pro me output jako output a kdyby to slo presmerovat, tak by se mi to hodilo..

Jinak resim ted jinou vec mam Windows aplikaci a chtel bych ji pridat nejaky command line parameter, tak aby se na zaklade vstupu zavolal event na formulari?

Nacist ten vstup v Program.cs v Mainu umim, ale uz nej nejmim zavolat ten event, kdyz se pokusim udelat si instanci toho formulare, tak dostavam - Error 1 No overload for method 'button1_Click' takes 0 arguments C:\temp\WindowsFormsApplication2\WindowsFormsApplication2\Program.cs no overload for method.
Jak se tohle resi?
JAACOB --- 9:02:04 14.8.2019
Btw - objevili jsme s kolegou nedavno super attributy v C#, ktere automaticky doplni optional parametry metody o zdroj volani. Bohuzel jen nazev metody, fajl a cislo radku (assebly / namespace by imho byl uzitecnejsi), ale aspon neco...

CallerMemberNameAttribute Class (System.Runtime.CompilerServices) | Microsoft Docs
https://docs.microsoft.com/...ntime.compilerservices.callermembernameattribute?view=netframework-4.8
JAACOB --- 8:56:13 14.8.2019
RUTHAN: Nevim, jestli ti to k necemu bude, ale hookovali jsme se sveho casu na Debug cally a ty si pak teoreticky muzes vypsat kam chces. Viz: MSDN - Debug.Listeners. Zahlidl jsem i nejake ConsoleTrace listenery a podobne, ale nevim co presne s tim vlastne chces delat.
MORMEGIL --- 18:05:19 13.8.2019
RUTHAN: Inu, tak si ji napiš, jsou to vážně dvě nesouvisející věci. (Ale Rider umí konzoli zobrazit ve svém vlastním okně.) Ale úplně nevím, jak souvisí spouštění ručně z filesystému s tím, kam se co vypisuje.
RUTHAN --- 17:59:51 13.8.2019
NECROMAN: Ja bych potreboval jednu funkci pro oboje - vypisovat do konzole, to co chci vypisovat i pri spusteni programu, lip se pak veci ladi.. Samozrejme muzu neco zbuildit a pak si to spustit rucne z filesystemu mimo VS, ale je to par kliku navic.