Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Programovani v C#, F# a dalsich jazycich pro .NET, Mono a ostatni CLI implementace
TENCOKACISTROMY
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
PEPSIN --- 21:16:55 26.7.2017
UETOYO: Diky, mrknu.
UETOYO --- 20:27:42 26.7.2017
PEPSIN: No já to myslel tak, že .NET Core má ještě pár much. Např. občas chybějící knihovny jako pro Oracle (pravda to jsem teď dlouho nezkoumal, ale před půl rokem ještě nebyla). Také se teď přechází na verzi 2.0 a třeba tooling pro F# není ve VS dotažený. Jinak já úspěšně programuji na Ubuntu a nasazeno mám na Windows serveru, takže v tomhle ohledu jsem docela spokojen. Být tebou zkusím si F# + Fable (transpiler do JS) + Elmish (Elm architektura) + React.
PEPSIN --- 19:54:10 26.7.2017
UETOYO: spis jsem to chtel pojmout jako sebevzdelavani.
UETOYO --- 13:15:51 21.7.2017
PEPSIN: Doporučim oficiální dokumentaci. Od té doby co je na githubu je dobrá. Je tam i tutorial. Jinak co chceš psát nad .net core?
PEPSIN --- 11:18:34 21.7.2017
Par otazek na zkusenejsi programatory:

Mate nekdo nejake dobre rady na literaturu/blog/tutorial na .Net Core?

Vite nekdo o nejakem hezkem blogu zabyvajicich se patterny a jejich aplikaci v ruznych frameworkcich? (nevim uplne presne jak polozit tuhle otazku, tak z toho aspon trosku vyplyva co mam na mysli)
SAJAGI --- 16:31:54 20.7.2017
SAJAGI: Jinak paket už umí podporu pro netstandard a netcore docela dobře. Každý druhý den navíc vychází nová verze paketu, autoři se dost snaží, chválím je.
NECROMAN --- 21:57:31 27.6.2017
???: Zkus samply tady, v 99% tam najdeš, co hledáš
Windows-universal-samples/Samples at master · Microsoft/Windows-universal-samples · GitHub
https://github.com/Microsoft/Windows-universal-samples/tree/master/Samples
??? --- 22:25:28 26.6.2017
Ahoj, dělal jste někdo s kamerama na Win10? zrovna portuju jednu aplikaci z Win8.1 do W10 a nemohu nikde najít objekt Capture(), který byl předtím IMHO přímo dostupný bez potřeby přidávat nějakou reference... To, co mi to nabízí se netváří jako 2x kompatibilní - ICapture / VideoCapture. Ocením jakékoli nasměrování =)
SAJAGI --- 9:50:15 25.5.2017
UETOYO: Zatím to "řeším" tak, že volám paket restore na ne-System knihovny a dotnet restore na zbytek. Současná stable verze paketu neumí přidávat reference podle paket.references (beta možná jo, nezkoušel jsem). Možná to takhle má být správně, nevím.
UETOYO --- 20:06:45 24.5.2017
SAJAGI: Budu se tím taky zabývat -- tento tyden, dám vědět.