Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?

hledání


Kurz zdravého vaření s výživovou poradkyní Zuzanou Komůrkovou

Čočka je v naší současné české kuchyni opomíjená luštěnina. Je to škoda, protože jde o velmi kvalitní zdroj bílkovin, bezlepkovou surovinu s jednoduchou přípravou, která navíc výborně chutná..... Pokud víte, jak na to. Čočku nemusíte upravovat jen ve stylu příšerné hmoty známé ze školních jídelen s párkem. Existuje spousta druhů čočky, které jsou vhodné k přípravě různých pokrmů.

MENU:

- Polévka s červenou čočkou a jablky
- Zapečená černá čočka Beluga s dýní, kozím sýrem a kokosem
- Salát ze zelené čočky

Součástí je ochutnávka všech připravených jídel. Co nesníte na místě, odnesete si s sebou (vlastní krabičky vítány!).

Termín: ÚTERÝ 16. 6. 2015 od 18 hod. Délka trvání cca 2 hodiny podle zručnosti a nálady účastníků.

CENA: 600,- Kč / osoba (v ceně skripta s recepty a informacemi o použitých surovinách)


Počet míst je omezen na 6! Místo si, prosím, rezervujte do 13. 6. 2015 prostřednictvím formuláře nebo na e-mailu: zuzana@vyzivoukezmene.cz / tel: 605 500 598.
www.vyzivoukezmene.cz

CESTAKEZMENE
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
TODESKING --- 21:38:46 16.6.2015
Dobrý den, mohu se optat, jedná se o halal certifikované potraviny?