Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?

kdo přijde

3 uživatelé půjde

hledání


Vše co jsme kdy věděli o Měsíci je jinak!

XXVII. promítání o vesmíru odhalí nejrůznější tajemství, které skrývá Měsíc.

VRBIK
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
VIRGO --- 16:10:15 19.10.2014
VRBIK: SKVELE pane! Tak me to se*e, ze musim byt v praci a nemuzu tam byt s vami :(
Ale i tady budu na jednom kompu sledovat online prenos :)
VRBIK --- 16:08:15 19.10.2014
VIRGO: Díky, zacnu poustet prednasku asi v osm, je na hodinu, tak pred tim to pekne vyjde!
VIRGO --- 16:05:01 19.10.2014
Skoda, ze me to nenapadlo driv. Dnes v 19:28 bude nasledovat blizky prulet komety Siding Spring 139 500 km od Marsu. Jde o obrovskou vedeckou udalost, urcite bych to alespon zminil!
webcasty v přímém přenosu:

ESA Livestream with se spoustou expertů (začátek - 17:50 UT 18:50 SELČ)
http://www.livestream.com/eurospaceagency

Slooh má hned dva přenosy (před, start: 19:15 SELČ / 18:15 UT) a jeden po (02:30 SELČ / 01:30 UT).
Hosté ve druhém přenosu: Bob Berman and David Grinspoon
http://live.slooh.com/stadium/live/comet-siding-spring-swings-by-on-a-close-approach-to-mars

Amatérský astronom Peter Lake, bude mít přenos z iTelescope.net Observatory (Q62) v Siding Spring,
https://plus.google.com/u/0/events/c37ac7ps3n0va5j6tibeblnkpfc

Astronomka Gianluca Masi - the virtualtelescope.eu observatory
(začátek v 17:45 SELČ / 16:45 UT)
http://www.virtualtelescope.eu/2014/10/09/comet-planet-comet-c2013-a1-siding-spring-meets-planet-mars-19-oct-2014-online-event/