Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?

hledání


Chcete vědět, co je to seitan nebo robi, překvapit ostatní chutnou večeří z tempehu nebo tofu a v prodejně zdravé výživy se pohybovat se světáckou sam

Přihlaste se zde!

Kurz Vegetariánství pro zelenáče je určený nejen pro ty, kteří alespoň částečně uvažují o bezmasé a obecně zdravější stravě, ale také pro všechny, kteří si chtějí zpestřit jídelníček, rozšířit paletu kuchařských surovin a chutí nebo se prostě dozvědět něco nového.

Řeč bude o výrobcích na českém trhu (pomazánky, rostlinné bílkoviny), ovocných a zeleninových šťávách, smoothies, rostlinných mlécích, oříšcích a semínkách, zkrátka o mých zkušenostech i nezdarech, které jsem posbíral za více než šest let intenzivního studování a vlastního zkoumání vegetariánské, veganské a syrové (živé) stravy.

Kromě špetky teorie či spíše doporučení bude kurz zaměřený prakticky - co kde koupit a jak použít/upravit/dochutit. Chybět rozhodně nebudou ochutnávky a určitě zbude dost prostoru pro vaše všetečné dotazy.

Já sám jsem kormidlem směřem ke zdravějšímu stravování výrazně zatočil téměř přes noc, když jsem byl do té doby klasickým konzumentem tučného, průmyslově zpracovaného a nezdravého jídla se všemi klasickými příznaky - častou únavou, špatnou kondicí, nadváhou a nevalnou imunitou. Dneska mám o 15 kilo méně, sportuju, jsem plný elánu a zdraví, s radostí a vášní vařím pro sebe i druhé.

V lednu 2013 jsem spustil portál o veganské stravě Vegmania.cz, novinky a tipy ze světa výhradně rostlinné stravy můžete sledovat také na facebookové stránce nebo na Twitteru.

PS: kromě povídacího kurzu můžete navštívit také pokračování zaměřený na vařená veganská jídla: Vegetariánství pro zelenáče II. - prakticky 

SKOLA_PECKA