Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?

kdo přijde

1 uživatel půjde

hledání


Máte rádi Mexickou kuchyni? Rádi pořádáte pro přátele posezení? Nebo jen neradi sedíte u televize “na sucho”? Připravili jsme pro Vás workshop, kde Vá

Lektorem je Enrique Rendón - Mexičan, pochází z města Cancún, nyní již několik let žije v České republice, věnuje se vaření a hudbě.

Wokshop potrvá zhruba tři hodiny a je zaměřen na praktickou nauku přípravy několika druhů salsy. Enrique Vám řekne něco málo o každém druhu salsy, jak a kde se v Mexiku připravují. Vysvětlí Vám, jaké ingredience použít a jak je správně vybírat. Poté přijde na řadu praktická příprava salsy, do které se pod vedením Enriqeho aktivně zapojí každý z účastníků workshopu. Vysvětlí Vám důležité detaily postupu přípravy a popíše nejčastější chyby.

Co si uvaříte?
Pico de gallo - univerzální salsa, vhodná ke většině jídel a do polévek
Salsa Roja - nejznámější klasická červená salsa
Guacamole - tradiční salsa z avokáda
Habanero mango salsa - sladká pikantní salsa z manga
Cochinita pibil salsa - pikntní cibulová salsa

Na závěr každou slasu společně ochutnáte a odnesete si s sebou domů.

Veškeré potřebné suroviny (rajčata, cibule, česnek, koriandr, avokádo, limetky, mango, chilli rawit a habanero, nachos) a vybavení jsou v ceně workshopu.

Cena: 599 Kč
Minimální počet účastníků pro uskutečnění workshopu: 4, maximální počet: 8
Místo konání: Škola Pecka
Závazně se můžete přihlásit na emailu: mexcon@email.cz

SKOLA_PECKA
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.