Menu:
Lososové carpacio
Domácí ravioly s ricottou na šalvěji a ovčím sýru.
Kuřecí na citronovém kopru s grilovanými cherry rajčátky a parmezánový
Gurmánský večer v Jahůdce - Kurz vaření s Martinem Kinclem
Menu:
Lososové carpacio
Domácí ravioly s ricottou na šalvěji a ovčím sýru.
Kuřecí na citronovém kopru s grilovanými cherry rajčátky a parmezánovým bramborem
Kokosová Panacotta s čerstvými jahodami a cukrovou mátou
Pečlivě vybrané a čerstvé suroviny jsou zahrnuty v ceně. Na všem, co uvaříte, si můžete ihned pochutnat nebo si všechny dobroty odnesete domů a tam se s nimi pochlubíte svým blízkým.
Více informací o kurzech vaření a Martinu Kinclovi se dozvíte na http://www.kurzyvareni.cz/
Běžná cena 2800,- Jahůdková cena 4 hodinového kurzu je 1300,-
Hlásit se můžete na jahudka@jahodaweb.cz nebo na tel: 777 674 060