Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
PEPITO
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
SALVATOR --- 21:53:13 26.10.2020
???: To by mě zajímalo, co těch 10 minut vaření udělá se všema těma zdravejma věcma, co by v těch citrónech a zázvoru měly bejt...
??? --- 18:22:16 26.10.2020
Pokud najdete kotrč (rostou, hledejte u borovic), rozhodně ho uvařte v hovězím vývaru. Mám velké nutkání to vyhlásit za nejlepší polívku na světe :-D
MICHELLEDANIELS --- 14:15:59 26.10.2020
ADELHAIDA: vidíš to, na ten jsem úplně zapomněla. Děkuji :)
ADELHAIDA --- 14:14:02 26.10.2020
MICHELLEDANIELS: V Icelandu, mražení jí neublíží.
??? --- 13:59:00 26.10.2020
vyskocila na me nejaka reklama na "ginger shot", coz me zaujalo, tze jsem si udelala podle tohoto receptu vlastni
Domácí ginger shot – janaduff.cz
https://janaduff.cz/2019/02/01/domaci-ginger-shot/

hodlam to zamrazit do kostek a hazet do caje..

jen jsem pri vymackavani pres latku mela nehodu - latka praskla, tze te hmoty na vyvareni jsem mela mene a jinak spoustu zazvoru vsude po kuchyni :D
MICHELLEDANIELS --- 12:08:34 26.10.2020
Mám doma kachní prsa a našla jsem si parádní recept s rebarborou. Nemáte náhodou tip, kde ji sehnat v tuhle dobu?
REONA --- 12:03:06 26.10.2020
JESTEDMAN: Podle mě třeba kolem Vánoc bývají lepší než to, co se dá sehnat v obchodech. Zrovna včera jsme s mamkou zbytek dotrhaly a uložily do bedýnky.
JESTEDMAN --- 11:03:57 26.10.2020
RUTHLESS: dozrají uvnitř, ale nebudou tak sladké
DEVIL --- 10:59:42 25.10.2020
ROISIN: mama dela takovou falesnou 'sarmu'.
mlety dobre ochuti (dava tam smes adzika koreni), splaca takovy sisky, vysklada je do remosky, vezme kysany zeli a poklade ho do vrstvy na sisky hoveziho, pak hrnek rajcatovy stavy, do to da par lzic kecupu a zamicha, poleje s tim rovnomerne zeli a navrh da tenkou vrstvu zakysany smetany. v remosce to upece a s bramborama je to fakt dobry. to maso pusti stavu a to zeli taky a smicha se to dole v remosce, zeli je trochu krupavy misty a zakysana s rajcatovou se jakoby vpijou do toho zeli, ze to neni uplne kysely..
??? --- 6:23:53 25.10.2020
ROISIN: Sekaná s lepenicí - do uvařených brambor dát trochu sádla/másla a promíchat se studeným zelím?