Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
PEPITO
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
WITTGENSTEIN --- 16:00:41 29.6.2015
HENNYVILLE: Jedl, bylo to boží. Bohužel ten dodavatel (Steinhauser? tak nějak) má problém s hygienou, nebo Sklizeno se skladováním. Někde se přerušil teplotní řetězec, takže jsem si dvakrát ze tří případů dovezl domů nahnilé maso. Ale rád bych si ho dal zas, to jo :)
HENNYVILLE --- 15:55:51 29.6.2015
Btw, jedl nekdy nekdo z vas spider steak? Nejedl jsem asi nikdy nic lepsiho z grilu.
HENNYVILLE --- 15:48:41 29.6.2015
BRUKEV: Pro domaci vyuziti v prve rade z ekonomickyho hlediska. Z rampy je velkej odpad, blbe se porcuje. Na loupacce (oysterblade) me sere ta slacha. Flank je dle me top kus masa na gril. Odpad nula, stavnatej jak nic jinyho. Rostena odpad minimalni, stava super. Skirt je na tom stejne jak pupek. A hlavne tydle kusy masa maj narozdil od svice fakt "chut".
BRUKEV --- 15:34:52 29.6.2015
HENNYVILLE: Ok, dík. Jako jsem tím masem jen prolítnul, takže předpokládám, že zůstat tam dél, jistě se minimálně dle těch nákresů na cedulích zorientuju. Spíš jsem začal asi zděšeně amatérsky řešit, zda vzít Argentinu, nebo Afriku :)

Jen poprosím o vysvětlení, proč vzít to (flank a spol.) a nevzít ono (rump)?
HENNYVILLE --- 14:19:37 29.6.2015
BRUKEV: Ja bych se dival po kusech jako je flank, skirt, vysoka rostena cili entrecôte/rib-eye/sirloin. Vynechal bych kusy jako rump, ball tip, oyster blade.
87HIGHFLYER --- 11:51:14 29.6.2015
BRUKEV: nevím jestli to mají v makru, ale já mám rád veverku nebo pupek
??? --- 11:23:36 29.6.2015
SVETLUSKA222: mame tento
https://www.mall.cz/odstavnovace/catler-je-4010?v=386800

neni moc na bobule a drobne ovoce (maliny treba)
ale da se koupit ve verzi i na pyrecka.. je k tomu nejaky nastavec (tusim je to tato verze https://www.mall.cz/odstavnovace/catler-je-4011?v=466138)

jsme s nim moc spokojeni, v pohode se cisti a dobre pracuje
BRUKEV --- 11:13:24 29.6.2015
Chystáme oslavu/grilovačku. V plánu je hovězí maso, steaky. V okolí koupím stařené maso leda v Makru. Co je tam tak ideální v poměru kvalita, cena? Nejsme zkušení grilovači hovězích steaků, nerad bych koupil nějaké top maso, at ho pak grilovač zkazí. O víkendu jsem jen tak lehce nakouknul do Makra, druhů tam je bambilion, tak jsem z toho docela zmatený. Přemýšlím, že vezmu nějaká dvě balení, každé jiné.
NENUFER --- 11:12:47 29.6.2015
SVETLUSKA222: o tomto tu už niekde debata bola. Problem je, že rozne typy ovocia si žiadajú rozne typy odšťavňovačov.
SVETLUSKA222 --- 11:45:09 28.6.2015
Zdravím ve spolek, potřebovala bych poradit nějaký dobrý odšťavňovač ovoce/zelenina. Pro tchýni :) Nějaké nápady? Jestli se to sem nehodí prosím odkažte na jinou diskuzi. Děkuji.