Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
PEPITO
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
POHODAVOLE --- 10:16:03 27.3.2015
???: tak to bylo v Tescu..
ANNNA --- 20:08:52 26.3.2015
BEBERA: Peču pomalu bez přidané vody pod dobře přiléhající poklicí v přiměřeně velké nádobě (nejradši jenom rozmarýn, česnek a sůl, teplotu trouby kolem 150°, 4-6 hodin - podle toho, jaký mám kus masa), ve finále nechám dojít kůrku pod grilem.
BEBERA --- 13:44:46 26.3.2015
???: Díky. Podle fotky vypadá maso well-done, bylo to měkké? Takovéhle kotletky jsem měla vždy v restauraci uvnitř skoro krvavé...
??? --- 11:15:54 26.3.2015
mne se ted osvedcily docela ty jehneci kotletky, ale uz narezany ... nepeceny v kuse, jen minutky na panvi
ale to chce fakt kvalitni jehneci, mlady, s mene tukem
tyhle konkretne uz byly nalozeny z MarksSpencer (rozmaryn, citron, olej +-), ale delaly se fakt chvilku
[ KASUMI @ JIDLOOO, ZRADYLKOOO...fotky drazdici chutovy poharky aneb slintaci klub :) ]
anebo jsem delala hrbet
[ KASUMI @ JIDLOOO, ZRADYLKOOO...fotky drazdici chutovy poharky aneb slintaci klub :) ]
mela jsem krasny cisty kusy masa .. ale zaboha si nepamatuju recept :/ nekde jsem to googlila
pocitam, ze jsem to opekla na panvi a pak 10-15 minut pekla v troube..
BEBERA --- 11:09:02 26.3.2015
???: ještě nemám, teprve budu objednávat podle zvoleného receptu...
??? --- 10:15:00 26.3.2015
BEBERA: a jakej kus masa mas? co budes delat? kotletky? plec? raminko.. ?
BEBERA --- 9:51:35 26.3.2015
Chystám velikonoční menu pro větší rodinu a potřebovala bych ultimátní recept na pečené jehněčí, jde mi hlavně o postup. Našla jsem vícero receptů a často se shodují v poměrně krátké době pečení. S pečením jehněčího nemám moc zkušeností, děláme jej jen pomalu dušené a maso je vynikající a měkké. Nerada bych měla vysušenou žvýkačku, na druhou stranu rare a medium rare by u babičky s dědou určitě neprošlo...
??? --- 8:39:33 24.3.2015
???, VENIKA, DAWIDOS: vdaka za tipy, obehnem si to. :)
DAWIDOS --- 7:27:57 24.3.2015
???: Sapa
VENIKA --- 15:21:48 23.3.2015
???: muslim, ze jsem je videla ve Wine food marketu na Smichove. Ale za cenu teda nerucim.