Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
PEPITO
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
??? --- 12:14:05 23.3.2015
POHODAVOLE: dik!
(debata o osobnych chutovych preferenciach nebude produktivna. :)
POHODAVOLE --- 12:00:34 23.3.2015
???: asi jsem barbar, ale zena mi nekde onehda par kusu koupila a neprisly mi nejak extra oproti nalozenym, ale urcite se ti zeptam, kde je vzala..
MOODYCAT --- 11:47:28 23.3.2015
MUTHA: Děkuji velice!
MUTHA --- 11:36:32 23.3.2015
MOODYCAT: ryby je nejlepsi rozmrazovat ve studeny vode, mikrovlnka ti ji spis uvari, nebo minimalne podela strukturu, stejne jako tepla voda, ktera jeste navic namnozi bakterie.
rychlejsi moznost nez studena voda imho neni
??? --- 11:34:27 23.3.2015
neviete poradit, daju sa niekde v Prahe prip. okoli kupit cerstve articoky? neverim, ze ich tu nikto nepestuje, pripadne nedovaza.
(a pokial mozno nie za uplne nezmyselne ceny ako napr. na viedenskom Naschmarkte..) diky
MOODYCAT --- 11:27:29 23.3.2015
Hádám, že dávat kus zmražený ryby rovnou na pánev není ta správná filozofie. Teda aspoň podle zaprskaný celý kuchyně. Jde nějak rozmražení urychlit? Mám defrost program v mikrovlnce (bacha, to je tady asi sprosté slovo), ale nevím, jestli to tu rybu spíš neuvaří.
TYRKYS2 --- 18:04:49 21.3.2015
BRUKEV: Kdysi jsem našla dvě miniaturní perly ve slávce na pizze :-)
SQUZZA --- 7:20:48 21.3.2015
BEBERA: to urcite ne..
BEBERA --- 14:50:51 20.3.2015
Máte někdo prosím víc zkušeností s čistě kukuřičnými tortilami? Chtěla bych do nich zabalit maso, zeleninu a omáčku ze zakysané smetany. Vydrží to tak tři, čtyři hodiny bez rozmáčení?
STRANGERD --- 11:30:44 20.3.2015
MYRTHIE1: dej spoustu besamelu a vic syra (napr. ricottu do spenatu, par platku mozzarelly doprostred, extra parmezan do besamelu), vrchni vrstva ma bejt imo spis besamel a parmezan; dost to pozvednou i lehce oprazeny piniovy orisky