Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
PEPITO
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
BALAENA --- 22:37:25 16.12.2018
ANNNA: a chuťově nejsou vůbec zlý
ANNNA --- 22:33:56 16.12.2018
BALAENA: Ha, ty vypadají super (aneb brambory, mouka a sůl). Díky za tip!
BALAENA --- 22:26:02 16.12.2018
ANNNA: předpokládám, že tyhle. má je kdekdo. Kaufland stoprocentně, mám pocit, že jsem je viděla i v Lidlu a v Bille, Tesco očividně, když je má jejich eshop...
Vinica Hluboce zmrazené slovenské bramborové halušky 1000g - Tesco Potraviny
https://nakup.itesco.cz/groceries/cs-CZ/products/2001019011467
ANNNA --- 22:10:06 16.12.2018
EWUSHA: Kde? KDE??? Co cena a složení? U nás jdou koupit čerstvé halušky na tácku, ale cenu už jsem radši zapomněla. Každopádně moc.
EWUSHA --- 22:00:43 16.12.2018
ANNNA: my jednou objevili v marketu 1kg pytel mražených hotových halušek a od té doby jsem zahodila síto a chvíli po mě i tchýně. jsou vážně dobré a jen se hodí na pánev. když potřebuju hodně jídla ve velmi krátkém čase, tak po nich většinou šáhnu.
EWUSHA --- 21:55:32 16.12.2018
EWUSHA: Děkuji všem za tipy. Nakonec to vyhrál námět
KOCHANSKA_CH:
A to krůtí roláda plněná slaninou, sušenými rajčaty, bylinkami, sýrem. A k tomu bramborovo-hráškové pyré s mátovým závanem. Všichni si moc pochutnali. Přeju bájo kulinářské svátky všem :-)
EDERA --- 17:15:49 15.12.2018
Ještě moje oblíbená indická květáková:
Indická květáková polévka s panýrem | Apetitonline.cz
https://www.apetitonline.cz/recept/indicka-kvetakova-polevka-s-paneerem
ANNNA --- 13:40:51 15.12.2018
Pročítám to tady a sliním. Ještě jednou děkuji všem zúčastněným, materiálu mám tak na dva měsíce!

K večeři dnes bude bryndzový demikat, a poslední stránku abych si někam zazálohovala a postupně provařila ;)
DEVIL --- 11:34:50 15.12.2018
BRUKEV: spek naloz jen do soli a trochu cukru, na posledni tejden dej cesnek. pred uzenim muzes udelat posyperku na paprikovy bazi. paprika, celery salt, onion powder, ground coriander.
pred uzenim to posypes a studene zaudis. nebo se ten mix da koupit, ale je v nem casto dalsi sul, glutamat apod..
Jägermett 1kg dekorativní kořenící směs koření LAY - Řeznické potřeby a koření
https://heroldreznickepotreby.cz/...ky-pomazanky-slaninu-kolena/1351-jagermett-1-kg-dekoracni-koreni
KOCHANSKA_CH --- 9:26:33 15.12.2018
ANNNA: Křenová polévka:
Uvaříš uzená žebra s polévkobým kořením, cibulí a trochou kořenové zeleniny. Vývar předem nesolit, bývá od žeber slaný dost, většinou. Na přepuštěném másle či libovolném tuku orestuješ cibuli, zaliješ smetanou, necháš zpěnit. Přidáš polovinu strouhaného křenu a necháš rozvonět. Po chvíli zaliješ uzeným vývarem, přidáš mascarpone podle toho, jak hustou polévku chceš, provaříš, rozmixuješ. Přidáš druhou část křenu, dochutíš trochu do kysela, třeba citronem nebo ume octem. Přidáš prohřát obrané uzené z žeber. Podáváš se strouhaným křenem.
V poslední době je křen slabota, množství dávám podle toho, jak moc má grády.