Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
PEPITO
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

NÁŠ RECEPTÁŘ


Odkaz na recept číslo

- je uvedeno v závorce před názvem skupiny
ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
MOOONA --- 12:50:15 24.11.2017
MIST: vcera vyzkouseno, vyborny! :)
??? --- 20:27:11 23.11.2017
BRUKEV: Úplně v pohodě.
??? --- 19:05:14 22.11.2017
APRILMOUSE: díky za podrobný popis
PETATA: hmm, tak do tohohle asi půjdu, dám pak vědět jak to dopadlo
??? --- 16:07:19 22.11.2017
???: ja na ni teda taky uz par mesicu koukam...
ale asi se bez dalsiho gadgetu obejdu..
MUTHA --- 16:02:54 22.11.2017
???: tak to bych si v tom pripade tu anovu koupil, jestli si teda myslis, ze ji budes pouzivat
MUTHA --- 16:00:57 22.11.2017
MUTHA: teda jeste sem k tomu mel pustenou paru, ale to bylo asi uplne zbytecny
MUTHA --- 16:00:03 22.11.2017
???: normalka jako pri klasickym sous vide das ingredience do ziplocku, vymacknes vzduch, das do hrnce s vodou. a ten pak das do trouby
hlidal sem to extra jeste teplomerem a drzelo to tech 54 nebo kolik sem nastavil
??? --- 15:57:53 22.11.2017
MUTHA: Ja mam s moji troubou spatnou zkusenost, co se tehle nizkych teplot tyka. Na babovky apod v pohode, ale pod 100 stupnu to tam docela kolisa.
??? --- 15:53:03 22.11.2017
MUTHA: jak v troube dosahnes konkretni teploty s jistou v tom vaku?