Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
KAFE - Jak na něj, názory, rady a porady triky - závislost?
SAP





*





odkazy






- jak na kávu

- cuketka

- home - barista




*


Kafe roku není:

*

JACOBS
*





Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
BOODIA --- 18:54:29 18.10.2017
JAKOUBEK: aha! ja myslel ze to muzes poslat do nadoby dle chuti bez obav... nejaka pojistka me vubec nenapadla...
KRISPINAA --- 19:48:06 17.10.2017
Práce: Hledám spolehlivého, zodpovědného člověka na plný úvazek na pozici provozní!! Někoho, kdo není nervák, má rozum a dobře se učí a spojuje si všechny dosud nabrané vědomosti dohromady. Někoho, kdo to prostě má. Jsi to ty nebo máš v okolí někoho takového? Dej vědět! Práce je u nás v Café Záhorský, na Praze 6.
JAKOUBEK --- 17:32:36 16.10.2017
BOODIA: Ja to blbe napsal. Samozrejme principielne to jde. Akorat v novem Moccamasteru je pod filtrem zaklopka, kterou otvira po zasunuti hrana te jejich origo termosky. Drzet to rukou, je hrozna pakarna. Navic uzsi karafy nesepnou ten spinac dole. Takze nakonec takove macgyver reseni.
BOODIA --- 17:11:00 16.10.2017
JAKOUBEK: proc to normalne nejde do skla?...
JAKOUBEK --- 20:03:12 15.10.2017
Jako uživatele Moccamasteru mě vždycky hrozně sáklo, že si nemůžu udělat kafe rovnou do skla... no a už můžu. ;) Ze sekce crutial lifehacks ,)

[//i.nyx.cz/files/00/00/17/63/1763454_4e0f4bb1a381ab0efdfb.jpg?name=attachment.jpeg]
GINTA --- 5:11:39 12.10.2017
MESKALITO: MESKALITO: http://obchod.svet-piva.cz/hledat?q=Ostřik Ostřik bez odpadu - 590kč + gastro nadoba + klasicky odpad. Vyvrtat, sestrojit, zapojit. Tak to máme my :)
MESKALITO --- 20:59:44 11.10.2017
tušíte kde by se dala sehnat "sprcha/proplachovač" na konvičky? ideálně zabudovatelný do desky stolu.
díky
MESKALITO --- 12:14:35 10.10.2017
KOLU: zkusili octovou koupel a celkem pomohlo tak ze 70%, ale designovka to tedy není, přesto díky
SPYYDY --- 11:07:36 9.10.2017
NINE_OF_NINE: A co s nimi?.) Na doma je to ok, tuším, že ty nové modely už mají všechny ploché kameny. Z nevýhod - je tam samozřejmě nějaká retence kafe mezi kameny i v tom nerez tunýlku, kam se blbě dostává, když to chceš vyšťourat + to mikrometrický nastavování je fajn, ale hodně nepraktický, pokud bys měl/a často přenastavovat hrubost mletí (utočíš se k smrti a těžko se zaznamenává předchozí nastavení). Ale imho obecně vzato na domu fajn.))