Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Mycelium -- Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu...
BRAMBOREENA
Auditko věnované sci-fi sérii Mycelium. Vesmír, psychotronika, náboženství, lidské oběti - a mimozemské houby.
[http://i.nyx.cz/files/00/00/10/18/1018640_5100362830c0c95e3a83.jpg?name=mesto.jpg]

Planeta Össe. Svět po tisíce let neměnný... a po tisíce let svázaný s vesmírem. Z Össe pocházejí myceliální technologie i nadsvětelné Lodě, bez kterých by se Země neobešla. Jenže zatímco pozemská civilizace vítězně proniká do vesmíru, Össe jí stojí za zády.

Co je to vůbec to Mycelium? Nejlépe podívat se na webové stránky projektu. Tam jsou všechny informace o knize (anotace, ukázky, ohlasy, trailer...).

A dá se to někde opatřit? Třeba tady: Internetové knihkupectví Kosmas (odkaz vede přímo na záznam o knize). Další díly a formáty (včetně audioknihy) nejlépe přes mycelium.argenite.org/page-koupit (affiliate u Kosmasu, takže z každého nákupu dostane autorka pár desetníků navíc, a to se všem vyplatí!)

A co Facebook? Nyx je přece lepší!!! Ale budiž, kdyby náhodou měli vášniví vyznavači Knihy tisíce tváří absťák, mohou navštívit tamní stránku autorky Mycelia alias Bramborýny – Legendy o argenitu na Facebooku nebo semeniště všeho mimozemského zla, doupě zlovolné Církve Akkütlixovy tamtéž.

A co takhle spoilery? Lze použít tag, který schová odstavec pod bílou mlhu, pod kterou lze nahlédnout, když se text vezme do bloku nebo se na něj klikne:

tajné odhalení
– a díky tomu ti, kteří další díl ještě nečetli, nepřijdou o překvapení. Bílá mlha vznikne, když se použijí kódy
<div class="spoiler"> tajné odhalení </div>

Stále častěji kladené otázky
Kdy už sakra konečně bude pětka?! Ebook už je (na počátku listopadu); do všech dobrých knihkupectví, kde papírvá ještě není, ho distribuce doveze v týdnu kolem 8. listopadu.
Proč to tak dlouho trvá/lo? [ BRAMBOREENA @ Mycelium -- Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu... ] [ BRAMBOREENA @ Mycelium -- Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu... ]

A šestka? Možná už na veletrh, možná na prázdniny, možná po nich…
And now for something slightly different: Jakto, že mi ty přehlásky nedávají smysl? Dvakrát ještě není často.

Geekovské okénko
Generátor slov v össeinu, který skvěle vymyslel a naprogramoval ID KAVEN. Církev Akkütlixova děkuje a OneHotBook se velmi těší! :)
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
BRAMBOREENA --- 23:29:12 19.2.2018
Aktuální počet stran: 625. Nepřibylo tolik, protože taky pořád škrtám, ale jsem přisátá ke klávesnici, nadávám na všechny akce, kvůli kterým ji budu muset opustit, a když děti chtějí jíst, tluču je pantoflem. Naštěstí je jim jednadvacet a podobně, tak to berou stoicky.
BRAMBOREENA --- 23:26:00 19.2.2018
??? --- 18:59:10 16.2.2018
RIP: Chápu. Mě málem rovnou odstřelili u zdi, když sem z Kanady do USA vezla jablko, co sem nestihla sníst, neb mi bylo špatně.
GENTIANA --- 18:29:31 16.2.2018
RIP: Asi jsem primitiv, ale mně chutná Zárubova majonéza. Kterou vyrábí i pro nějaké ty billy a tesca a makro, takže číst na obalu, kde je Záruba Foods.
RIP --- 18:09:05 16.2.2018
???: To je jen tím, že TADY kupované majonézy stojí za prd. Příkladmo však francouzské majonézy v čele se značkou Lessieur jsou oproti tomu dobré. Tuhle jsem si je pokusil z Francie přivézt, ale na letišti v Bordeaux mi je zabavili, protože majonéza je smrtící zbraň mezinárodního terorismu.
??? --- 18:05:03 16.2.2018
MOUNTBATTEN: No a tyčák nevlastním :)
??? --- 18:03:56 16.2.2018
KAVEN: Jasně, ale dobrá kupovaná majonéza mi neudělala plnou pusu olejový pachutě, jako ta moje. Jiný věci umím líp :)
MOUNTBATTEN --- 18:03:53 16.2.2018
no a já dělám suprrychlou metodu - na 2 žloutky jeden a půl deci oleje, lžicka dijonské hořčice a lžička octa. Vš vrazit do nádoby , ponořit až na dno tyčový mixér, zapnout ho a pomalu ho táhnout vzhůru, žádné vraceí se zpět. No a do deseti sekund je hotová pevná majonéza;)

Tak a kdyže vyjde šestý díl Mycelia? :))))
JANADVORACKOVA --- 17:43:06 16.2.2018
KAVEN: Tedy já vím, že to sem moc nepatří, ale dávám i bílek, lžičku hořčice, dva stroužky česneku a dělám to tedy v mixéru. Ten česnek by vidličkou moc nešel :). Z vejce a čtvrt flašky oleje mám tak půllitřík majonézy. A vejce beru rovnou z lednice, olej v lednici nemám. Zatím se po tom nikdo nepo... Někdy přidám i různé bylinky, nebo papričku, podle toho, na co to je.