úvod
témata
události
tržiště
Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
K dispozici jsou také mobilní aplikace
přihlásit
přihlásit
pamatovat si přihlášení
neviditelný
bez kontroly IP
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
jít na ...
nejnovější
12/2020
09/2020
06/2020
03/2020
12/2019
09/2019
06/2019
03/2019
12/2018
09/2018
06/2018
03/2018
12/2017
09/2017
06/2017
03/2017
12/2016
09/2016
06/2016
03/2016
12/2015
09/2015
06/2015
03/2015
12/2014
09/2014
06/2014
03/2014
12/2013
09/2013
06/2013
03/2013
12/2012
HOBBY, SPORT A ZABAVA
MASO-vegetariánům vstup přísně zakázán
PASTEL
Vše o mase - hovězí, vepřové, skopové, zvěřina, drůbež (ryby a mořské plody prosím ne, na to je na nyxu jiná diskuse). Kde ho kupujete, jak ho připravujete, jaké máte rádi,pracovní postupy, adresy odzkoušených řeznictví, chovatelů, případně i na mase založených restaurací [
http://highland-cattle.eu/wp-content/uploads/2009/08/bourani_farmaurekyorlice_490.gif
]
<<
<
>
>>
Máte k tomu co říct?
Vložte se do diskuze
.
SWIST
---
8:24:33 20.10.2020
(
+1
)
Tak jsem se pustil taky do sušení.. Zkouším box s větrákem, zatím na test 600g pecka a 500g krkovice, 2 dny zavakuované v soli (3% hmotnosti), pak obalit do koření a pověsit.
Trochu se bojím toho, jak jsem to uvázal, aby to v záhybech nechytlo, ale uvidím..
[
//i.nyx.cz/files/00/00/22/08/2208358_45c5358b77f64f8e11cf.jpg?name=FB_IMG_16031750486292979.jpg
]
WRIGLEY
---
18:58:36 30.4.2020
prave jsem na palmovce kupoval cele kure za 29kc/kg, pry je moc drubeze.
???
---
17:11:43 20.1.2020
(
+12
)
Trvalo to docela dlouho, ale dopadlo to gut
A skvely bylo
[
//i.nyx.cz/files/00/00/20/93/2093800_14edc14749870b142f7b.jpg?name=attachment.jpeg
]
SLASH
---
17:04:03 20.1.2020
I tried the Carnivore Diet for a Month... Unbiased Review
https://www.youtube.com/watch?v=dYSV6908YME
[
http://img.youtube.com/vi/dYSV6908YME/0.jpg
]
???
---
13:55:24 18.1.2020
jinak teda u techdle velkejch steaku sem resil jinej problem obvykle se delaji pro dva, nakrajeny rovnou na tenky platky, takto to je typicky pro restaurace, ale pokud se takovej steak dela doma tak to chce docela grif rychle rozkrajet a pak udrzet aby to nevychladlo nez se to sezere :)
WRIGLEY
---
12:39:45 18.1.2020
???
: podporuji navrh panev + trouba. jeste zalezi, co chces jako vysledek - jak mas rada steaky?
RUTHLESS
---
11:13:11 18.1.2020
RUTHLESS
: Viděl jsem ho podle mě v úterý na TV paprika. Jestli nás horizon nebo jiný zpětný pouštění, bude tam
RUTHLESS
---
11:11:53 18.1.2020
^
(
+1
)
???
: Jsem silene linej psát (jsem porad nalitej ze včerejška :-D). Tak jen hesla.
Jamie cooks Italy, pátej nebo seztek díl. Místo ohne pánev a trouba
???
---
1:31:14 18.1.2020
(
+1
)
???
: delal jsem nekolikrat, problem je dost velka panev na opeceni, jednou sem musel tu kost sekackem nastipnout abzch to trochu ohnul. Delal jsem jako kazdy steak, tzn zatahnout v panvi, potom do trouby v tedle velikosti tak mam pocit ze to bylo ale tak na 14 minut urcite a to dost casu stravi i v te panvi nez zatahnes boky.
???
---
23:57:49 17.1.2020
(
+3
)
To misto je proste uzasny
[
//i.nyx.cz/files/00/00/20/92/2092708_e330ef92b43629e55e13.jpg?name=attachment.jpeg
]
<<
<
>
>>