Tento web používá soubory cookie. Dalším používáním webu s tímto souhlasíte.
jméno
heslo
přihlásit
zaregistrujte se
zapomněli jste heslo?
Ájurvéda
CONTINUITY
Informace, zkusenosti a odkazy tykajici se tradicni indicke mediciny. Byliny, techniky, masaze, oleje, vyvazovani konstituce, knihy a texty, lekari a odbornici a dalsi :)

Ajurveda.cz - je tam i prehled dalsich odkazu:)
Ayurveda.cz, ajurvedske centrum Dr. Freje
Máte k tomu co říct? Vložte se do diskuze.
KLUZAU --- 17:03:15 23.3.2012
DAWYT: ja si to matne pamatuju taky tak. Spis je pak zuzo stat tech 9 hodin u sporaku. Lepši rovnou usporadat vecirek :)
??? --- 14:38:29 21.3.2012
HESPELER --- 14:20:44 21.3.2012
???: nemas se ceho bat, takova bavlnena uterka je oproti platenku velice hrube sito, takze don't worry and go for it.. :]
??? --- 14:19:02 21.3.2012
HESPELER: oki, je je daleko, tak to prostě asi zkusím:) ale nechce se mi zničit kilo másla (ani kostku na zkoušku)
HESPELER --- 14:12:29 21.3.2012
???: zalezi jak je hruba ta latka, neni uterka jako uterka, ja to filtroval pres takovou tu za 9kc z ikea a success..
??? --- 14:10:23 21.3.2012
HESPELER: to veme hodne toho masla, ne? Aby tim neco proteklo :)
HESPELER --- 13:58:34 21.3.2012
???: v kuchyni - uterka.. :]
??? --- 21:42:39 20.3.2012
ahoj, rád bych si udělal ghí, v instrukcích je, že se to má přecedit přes nějaké pláténko.

Máte někdo tip, kde takové plátenko opatřit?
ZABKA --- 13:53:04 15.3.2012
SEDIQ: jak to? :)
SEDIQ --- 11:34:21 15.3.2012
ZABKA: kucharka je velmi dobra, ale uplne "podle Ajurvedy" nevari ;-)